上一頁下一頁
發新話題

鬼王日誌~~~放縱的一夜

收藏  |  訂閱
93  14.2k

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-7-10 10:23 AM 發表 查看引用來源

享受過程啦:smile_o12:
candy 妹~~~~~~~好耐無傾過呀

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-10 10:36 AM 發表 查看引用來源

鬼王兄的報告總是充滿熱情!

西瓜刀我都好耐無去,也是一個充滿回憶的地方
多謝支持.........我吾係去西瓜刀 (好耐無去 )
昨日係去左新褲刀呀

引用:
原帖由 kbalexw 於 2009-7-10 10:55 AM 發表 查看引用來源
i love there. btw, sea view room ??? I dont think there has one wor. I go there once per week at least.
sorry.......我係去新褲刀呀

引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-10 11:00 AM 發表 查看引用來源
鬼王兄呢期好感觸!!!
支持你!開心左至算啦!
b 妹.......多謝
明買明賣........無拖無欠呀

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-10 11:46 AM 發表 查看引用來源
鬼王兄

都起碼叫食左餐好
同意..............玩完再算

引用:
原帖由 shineshineboy 於 2009-7-10 12:21 PM 發表 查看引用來源
鬼王大人, 縱然放緃後會令人更空虛, 但至少都有充實過既過程

人生幾何 對酒當歌 及時行樂 不枉此生
完全同意...........呢個正正就係小弟尋日的內心寫照
多謝兄弟支持:smile_o12:

引用:
原帖由 蝦米粉腸 於 2009-7-10 11:57 AM 發表 查看引用來源
多謝痴漢男................
吾明
anyway ....... 多謝支持

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-10 12:29 PM 發表 查看引用來源

這種短暫關係,對我來說是種減壓
我亦一樣, 好過d 人費盡心神, 成日妄想去食免費餐

引用:
原帖由 davidchiu321 於 2009-7-10 12:30 PM 發表 查看引用來源
not detail enough c hing
sorry.........寫攪野係小弟最弱之處,
費事獻醜
anyway........多謝留言支持:smile_15:

how many you pay ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆