上一頁下一頁
發新話題

水立方你簡直做了桑拿界最應該做的事

收藏  |  訂閱
165  26.0k

引用:
原帖由 KIT2001 於 2009-7-2 08:38 AM 發表 查看引用來源
Yes, C Hing I 100% Support!!!! Good
多謝
你為桑拿寧靜出了一分力:smile_38:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-7-2 03:23 AM 發表 查看引用來源
話說小第原定想搵日出post
插q水立方
點知個日坐大廳看電視
見到他們在電視上有個標貼
大致意思是
保持寧靜
唔好嘈親其他人客
shit
我等了呢句野好耐啦
桑拿suppose係relax的地方
低檔場嘈到西
高檔場無禁 ...
有鬼人理告示咩.....................

引用:
原帖由 earth008 於 2009-7-2 02:43 PM 發表 查看引用來源

有鬼人理告示咩.....................
遲d會多d人理
當寧靜成為行規後:smile_13:

引用:
原帖由 joe22011981 於 2009-7-2 08:43 AM 發表 查看引用來源
supprt the relax place...
直情係
師奶們肯靜d
個桑拿已經好好多

引用:
原帖由 苦男仔 於 2009-7-2 07:44 AM 發表 查看引用來源
呢d咁的野唔係好信得過~
我估就來會有d改善:smile_13: :smile_42:
大家忍耐下啦:smile_38:

support no noise pollution

引用:
原帖由 guava 於 2009-7-2 03:58 PM 發表 查看引用來源
support no noise pollution
支持無噪音污染:smile_41:

有幾樣撚屌真係要插...d撞聾西啦(開電視又唔係睇但超大聲果d、兩個隔住坐講野全場都差唔多聽到果d),由得d o靚仔跑黎跑去、嘈到拆天果d父母、

引用:
原帖由 木亥牛寺 於 2009-7-2 04:25 PM 發表 查看引用來源
有幾樣撚屌真係要插...d撞聾西啦(開電視又唔係睇但超大聲果d、兩個隔住坐講野全場都差唔多聽到果d),由得d o靚仔跑黎跑去、嘈到拆天果d父母、
點解你要講晒個d粉腸野出來:smile_34: :smile_30: :smile_40:

一個標貼啲人就唔嘈咁易教,咁我哋政府就唔使成日俾人鬧只懂用口號去教導市民了:smile_45: 。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆