上一頁下一頁
發新話題

玩能到連人生觀都變曬

收藏  |  訂閱
243  27.3k

回覆 1# 的帖子

咁樣玩啱架喇 !!! 最緊要玩質素 ... 唔玩個量 !!! :smile_04:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-7-1 11:40 PM 發表 查看引用來源

其實我同你都差唔多,基本上東南亞,國內,香港都留唔少腳毛,快仔又試過,高鐘,CLUB女又試過,5草一Q剩除褲唔除3又試過,但係都頭來都係認為,解決需要,唔會同小姐有感情,感情/愛情只有家中老虎,人生觀既話,都係一樣,一 ...
冇錯. 最根要一班老友開心.

睇黎我都系將會步你後塵, 不過我未有老虎, 可能亦都唔會有.. :smile_35:

引用:
原帖由 19614819 於 2009-7-1 11:45 PM 發表 查看引用來源
你地玩能過老強先出黎講野啦:smile_45:
你依句 gag 嚟架 ?!!:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-7-1 23:53 發表
咁樣玩啱架喇 !!! 最緊要玩質素 ... 唔玩個量 !!! :smile_04:
貢你會5會去呀

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-7-2 12:00 AM 發表
貢你會5會去呀
快仔天王

引用:
原帖由 NewDummy 於 2009-7-1 11:48 PM 發表 查看引用來源
CHING既感受跟我有點像,但是我比CHING玩得更久,可能年輕時已經北上工作,所以玩了都有十年!近一年喜歡上一個在CP做的K女,我沒有包到她,只是每次去CP,或者其他地方便叫她過來,可能玩得太多,覺得每個女人也沒什 ...
我都鍾意過 幾個 cp既 K女, 媽咪助理等等... 不過關係唯持 點到即止... 冇真系沉落去.. :smile_35:  

我都試過唔帶k女出鍾, 因為冇mood. 唔一定要屌西, 不過第二日總會去轉sn :smile_27:

系cp玩, 總會有d老相好既 :smile_o12:

回覆 1# 的帖子

haha~~ching20幾jar wor..
咁快就咁.......真係幾時到老..
人地50幾先話玩到搵到人生樂趣..你就相反...好野

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-7-1 11:57 PM 發表 查看引用來源

你依句 gag 嚟架 ?!!:smile_03: :smile_03: :smile_03:
:smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-7-2 00:01 發表

快仔天王
你好呀花兄

係唔係gag自己用下個腦諗下啦:smile_45:
我連落迷藥都玩能埋:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆