上一頁下一頁
發新話題

kate 的 暑 假(暑假結束)

收藏  |  訂閱
346  11.4k

i am about 25, uni grad, i like sport so much, can i ?

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-6-30 01:22 AM 發表 查看引用來源

我地間接推post...我記得幾年前我讀果時個腦空白的..都ok丫:smile_30:
r

呵~~可能乳牛B話唔使我地推都大把人會入黎xd

引用:
原帖由 乳牛B 於 2009-6-29 11:11 PM 發表 查看引用來源
本人
18歲F6學生,放緊暑假
高170CM 95LB,一個人住

本人不是援交,亦冇做過雞
只想識朋友,無色情,唔玩CAM,NO PHONE-SEX,唔會SEND相

岩傾同level可傾電話/見面

只限:28-40歲識飲識食大方得體男士
28歲以 ...
咁講你即系搵我啦:smile_30:

引用:
原帖由 wh_jacky 於 2009-6-30 01:04 AM 發表 查看引用來源

好丫,好高興識到你!我27歲wor=.=
你好細過=.=
唔緊要~pls check pm

引用:
原帖由 §翼§ 於 2009-6-30 01:13 AM 發表 查看引用來源

呵~~我地學校無呢科讀
app maths我可能因為係讀asl
所以都唔係咁難

題外話:我地係度傾會唔會阻住人地咖???
唔阻~~吹吹水幾好,冇咁悶

引用:
原帖由 kingsonwong83 於 2009-6-30 01:22 AM 發表 查看引用來源
你好呀kate!!
可唔可以做個朋友慢慢傾呢~~我都想同多啲人傾下計做下朋友~~
[email protected]
違規了,唔俾POST EMAIL:smile_44:

引用:
原帖由 §翼§ 於 2009-6-30 01:37 AM 發表 查看引用來源
r

呵~~可能乳牛B話唔使我地推都大把人會入黎xd
你真係好人:smile_30:

我要訓覺啦~大家早抖,明天繼續

引用:
原帖由 乳牛B 於 2009-6-29 11:11 PM 發表 查看引用來源
本人
18歲F6學生,放緊暑假
高170CM 95LB,一個人住

本人不是援交,亦冇做過雞
只想識朋友,無色情,唔玩CAM,NO PHONE-SEX,唔會SEND相

岩傾同level可傾電話/見面

只限:28-40歲識飲識食大方得體男士
28歲以 ...
樓主好後生wor,
入嚟支持下妳:smile_15:

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-6-30 02:13 AM 發表 查看引用來源

樓主好後生wor,
入嚟支持下妳:smile_15:
謝謝!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆