上一頁下一頁
發新話題

終於上咗傳說中的 Amy 啦!!

收藏  |  訂閱
216  53.7k

引用:
原帖由 nightwalkerman 於 2009-6-28 04:20 AM 發表 查看引用來源
雖然已經係早幾星期嘅事, 不過一直趕重做份 paper, 今晚先有時間同大家報告。

話說上次小弟 post 完無耐, amy (似乎係呢版幾紅下)主動咁同我msn。我之前個post 有提到赤柱有間屋, 佢問我如果係堅, 就同佢去 ...
吾理此 amy 係咪彼 amy 都好啦,
相中人的身材吾差 wor:smile_47:
多謝分享

引用:
原帖由 ray88li 於 2009-6-28 11:19 AM 發表 查看引用來源

好難做對比
我貼出黎果d係amy d舊相~

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-28 11:21 AM 發表 查看引用來源

睇落好似細阻...不過有帶bra同無又可以差d ge:smile_47:
月有陰晴圓缺,人都有時大時細啦~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-28 11:33 AM 發表 查看引用來源

我貼出黎果d係amy d舊相~
唔理啦 都唔關我事
你咁早起身
今日你唔係同男友開波咩 汁多一劑呀

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-28 11:32 AM 發表 查看引用來源

吾理此 amy 係咪彼 amy 都好啦,
相中人的身材吾差 wor:smile_47:
多謝分享
咁又係喎,頭頁條女身型都唔錯.......
我貼amy舊相出黎無意思架,純粹係比較下amy減肥前減肥後姐~:smile_30:

引用:
原帖由 ray88li 於 2009-6-28 11:34 AM 發表 查看引用來源

唔理啦 都唔關我事
你咁早起身
今日你唔係同男友開波咩 汁多一劑呀
我家陣係屋企玩陣先,夜晚等佢收工就大戰啦.........:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-28 11:35 AM 發表 查看引用來源

咁又係喎,頭頁條女身型都唔錯.......
我同amy舊相出黎無意思架,純粹係比較下amy減肥前減肥後姐~:smile_30:
如果有得揀黎睇......我似乎想睇多d bcm 妹妳d相呀

一出黎就比你食?!
樓主有過人之處?!
從佢既口吻,佢當自己係雞多d wo
咁你有冇比錢佢啊"!?

定係你係度吹水唔抹咀
一人分演兩個啊?!
多謝你個故仔
不過我想講:唔好睇囉:smile_o16:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-28 11:37 AM 發表 查看引用來源

如果有得揀黎睇......我似乎想睇多d bcm 妹妳d相呀
睇下今晚影唔影到靚相啦.....
我而家咪有相睇囉......:smile_47:

引用:
原帖由 karolas 於 2009-6-28 11:39 AM 發表 查看引用來源
一出黎就比你食?!
樓主有過人之處?!
從佢既口吻,佢當自己係雞多d wo
咁你有冇比錢佢啊"!?

定係你係度吹水唔抹咀
一人分演兩個啊?!
多謝你個故仔
不過我想講:唔好睇囉:smile_o16:
真係好鬼死欣賞bb咁直接!!!!鍚啖先!!:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆