上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.5k

希望好快可以到4000帖~ :034: :034:

瞓得太差了~~ :028: :028: :028:

終於都好天啦~~~~ :036: :036:

今日咁好天氣~ 去邊到玩好呢~ :122: :122:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-28 12:22 PM 發表 查看引用來源
今日咁好天氣~ 去邊到玩好呢~ :122: :122:
小白,我昨晚去了探班 吉士 :122: :071:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-28 12:42 PM 發表 查看引用來源

小白,我昨晚去了探班 吉士 :122: :071:
吓~~~~
又唔話我知架~
我唔C服無去到~ :029: :029:
見唔到你添~ :026: :026:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-28 12:49 PM 發表 查看引用來源

吓~~~~
又唔話我知架~
我唔C服無去到~ :029: :029:
見唔到你添~ :026: :026:
我見到 AVA :023:  佢真係一個好落力既工作人員。
不過,我好樣衰~ 小白唔好見我都係好事。
但,唔知道可5可以吉士被機會我同女仔 SEX SEX。
我昨夜大爆料,而我寫緊一個活動報告給S&B總壇,稍後才POST UWANTS。
比大家知道 野O仔 可以去到 S&B 呀~~~~~~

報告個名叫做:

O OO 以壇上會員身份 吉士邀請探班的活動報告:096:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-28 11:44 AM 發表 查看引用來源
瞓得太差了~~ :028: :028: :028:
你未病好,又要入UWANTS。今日我來陪你 :027: :130:

小白,保重身體 :038:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-28 12:54 PM 發表 查看引用來源

我見到 AXX :023:  佢真係一個好落力既工作人員。
不過,我好樣衰~ 小白唔好見我都係好事。
但,唔知道可5可以吉士被機會我同女仔 SEX SEX。
我昨夜大爆料,而我寫緊一個活動報告給S&B總壇,稍後才POST UWANT ...
S&B每位工作人員都好好架~
對每位會員都照顧周全~ :036: :036:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-28 12:56 PM 發表 查看引用來源

你未病好,又要入UWANTS。今日我來陪你 :027: :130:

小白,保重身體 :038:
野O仔真係體貼~ :027: :027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆