上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.7k

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-9-12 01:48 PM 發表 查看引用來源
:098: :098: :098:
中哂 1,2,5.
lanchai2000 well done :041:
大家條過關中埋第二關 :036: :036: :036:

過關 連贏位置Q
2X3 2 場    4 信賴 + 6 尚感 +
           8 陸豐福星
3 場    1 肥仔糖 拖 4 皇仁勁駒 +
           5 父子兵 + 6 超晒班 ..............:043: :043: 收少好多呢

社長,我又想玩馬仔:092: 可PM心水我嗎?:092:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-12 01:52 PM 發表 查看引用來源

中哂 1,2,5.
合作愉快:096: ......最衰今朝無落雨   唔係我一定要 1
不過臨場提左大家  點都收掛:098:

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-9-12 01:58 PM 發表 查看引用來源

合作愉快:096: ......最衰今朝無落雨   唔係我一定要 1
不過臨場提左大家  點都收掛:098:
有收 :036:  我隻中埋就GOOD 囉  

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-12 01:52 PM 發表 查看引用來源

中哂 1,2,5.
第4場有無心水:027:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-12 01:59 PM 發表 查看引用來源

2料兄王有冇馬TIPS比我

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-12 01:59 PM 發表 查看引用來源

孖寶射住你........:122:

引用:

你個隻中埋就肥仔:071:

希望大家贏啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆