上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  52.9k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-8-1 05:10 PM 發表

我叫你醒d 唔好咁灰咋 諗咗去邊呀你地:071:
好似以前朝早一樣......鬥吹:096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-1 05:12 PM 發表

好似以前朝早一樣......鬥吹:096:
而家都可以架:071:

波波 陣間果場大細點睇 大可以嗎

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-8-1 05:17 PM 發表
:098kay  ...... 最衰馬會冇人地出面開上半場大細,現出面開半場 over 1球  >>1.023<<:026: ...但我現有得買啦:098:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-8-1 17:17 發表
我都係波波~~~~~:035: 4個字"":096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-1 05:33 PM 發表

:098kay  ...... 最衰馬會冇人地出面開上半場大細,現出面開半場 over 1球  >>1.023<<:026: ...但我現有得買啦:098:
入咗貨 :086: :131: :036: :096: :071:

唔好話唔單聲比你地知 玉仔同我講佢今晚買西維爾:071: :071: :071:

回覆 #3957 足球車車 的帖子

支持~睇到好野:036: :036:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-8-1 05:39 PM 發表
唔好話唔單聲比你地知 玉仔同我講佢今晚買西維爾:071: :071: :071:  
佢點買法全場訂半場:096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-8-1 05:42 PM 發表

佢點買法全場訂半場:096:
我估佢半場一注 全場三注掛:096:
佢話ac好多人傷 又有d打奧運:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆