上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.5k

引用:
原帖由 darkangel1a1 於 2009-5-28 12:20 AM 發表 查看引用來源

哈~~ 咁而家知係男定女未??
我直覺話我知係女仔囉~ :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-28 12:21 AM 發表 查看引用來源

最衰我唔去呢d地方
如果唔係就跟你去見 識吓~ :097:
我去到仲精靈:096: :096: :096:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-28 12:20 AM 發表 查看引用來源

冇錯~!!!我初初都諗住叫dark angel。。
不過都係覺得我而家呢個名好似好D。。
哈~~ 咁係因為妳有人想守護O者~~

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-28 12:19 AM 發表 查看引用來源

佢要出trip幾耐啊?
我6月都出trip啵~~
兩星期呢~
想同佢一齊去機場~
佢又話我唔舒服+唔方便
想我好好休息唔準我周圍走~ :032:

咁你又要出幾耐丫~ :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-28 12:22 AM 發表 查看引用來源

我直覺話我知係女仔囉~ :023:
:029: 咁係我O既失敗。。。
定係妳O既直覺不嬲都唔準O架~~~

引用:
原帖由 darkangel1a1 於 2009-5-28 12:22 AM 發表 查看引用來源

唔係一定關有無將來事。。。
最簡單O黎講。。。 如果呢段感情已經令大家都唔再開心。。。
就應該要識得去放手。。。
真的嗎~~~ :023: :023: :023:
最簡單O黎講。。。 如果呢段感情已經令大家都唔再開心。。。
就應該要識得去放手。。。

引用:
原帖由 darkangel1a1 於 2009-5-28 12:24 AM 發表 查看引用來源

:029: 咁係我O既失敗。。。
定係妳O既直覺不嬲都唔準O架~~~
呵呵~~~~
今日來M, 可能唔準啦~ :122: :122:

引用:
原帖由 darkangel1a1 於 2009-5-28 12:22 AM 發表 查看引用來源

哈~~ 咁係因為妳有人想守護O者~~
你咁清楚ge!?果陣真係咁諗架!
但係尋日之後覺得咁做真係好低能!
守護一個唔值得架人,換黎係體無完膚!

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-28 12:26 AM 發表 查看引用來源

你咁清楚ge!?果陣真係咁諗架!
但係尋日之後覺得咁做真係好低能!
守護一個唔值得架人,換黎係體無完膚!
在我的生命中, 我一直的位置就是守護者呢
好希望我的守護者會為我守護~ :023: :023: :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-28 12:23 AM 發表 查看引用來源

兩星期呢~
想同佢一齊去機場~
佢又話我唔舒服+唔方便
想我好好休息唔準我周圍走~ :032:

咁你又要出幾耐丫~ :023:
幾日~:036: :036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆