上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  52.9k

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-7-31 06:05 PM 發表

其實玉仔對你------------:131: :096: :071:
佢傻啫 :071: 你唔係又陪埋佢呀........:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-7-31 06:06 PM 發表

佢傻啫 :071: 你唔係又陪埋佢呀........:096:
原來你都知佢.....:096: :071:

咩事,,,攪個咁主題,,,,:030:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-7-31 06:06 PM 發表

我唔止傻,重係癲架:046:

回覆 #3924 玉樹臨風 的帖子

:030: :030: :030: 甘惡既?:044:

回覆 #3925 cocu6226 的帖子

對啲冇情冇義,忘恩負義,出賣朋友嘅友仔使乜咁好:071:

回覆 #3926 玉樹臨風 的帖子

無糖水飲就甘惡?:030: :044: :096:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-7-31 07:54 PM 發表
無糖水飲就甘惡?:030: :044: :096:
因X成恨:044: :096: :071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-4-25 02:23 PM 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
*** 作者被玉仔禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

[顯示] [隱藏]

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
:044: :044:

車車衰乜:092: 得罪左玉版主:044: 版主對你都幾好架喎:092: 大家開房坐住床邊傾掂佢:041: 上上下下都冇所謂啦:041: 和氣生財:098:

回覆 #3927 cocu6226 的帖子

:044: 格劍:044: 車車係仔定女:092: 食糖水,無得咀:029: 見好水,係玉咀:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆