上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  123.0k

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-22 12:32 PM 發表 查看引用來源

咁都好D....唔會整親我.....
咁保護我:027:

嘩.......我驚鬼架........唔準講./:030: :030:
你想我保護你我一定會咁做架:027:
咁你驚就以後都唔講...唔好意思丫...又嚇到你添:026:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-22 12:37 PM 發表 查看引用來源

你想我保護你我一定會咁做架:027:
咁你驚就以後都唔講...唔好意思丫...又嚇到你添:026:
有人保護係人都鍾意的......:027:

你唔知我驚鬼呢D....下次唔好就可以啦

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-22 12:31 PM 發表

睇來....小壞都係未訓醒......:096:
諗緊食咩飯:028:

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2009-5-22 12:48 PM 發表 查看引用來源
諗緊食咩飯:028:
食意粉啦....

剛剛貓B 食完意粉.好好味:122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-22 01:00 PM 發表

食意粉啦....

剛剛貓B 食完意粉.好好味:122:
叫左回窩肉飯:036:

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2009-5-22 01:13 PM 發表 查看引用來源
叫左回窩肉飯:036:
ha ha
果然係特別........:096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-22 12:45 PM 發表 查看引用來源

有人保護係人都鍾意的......:027:

你唔知我驚鬼呢D....下次唔好就可以啦
如果你中意既野我一定會做的:027:
我而家知啦...我以後都唔會講架啦:027:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-22 01:27 PM 發表 查看引用來源

如果你中意既野我一定會做的:027:
我而家知啦...我以後都唔會講架啦:027:
都鍾意架.......:027: ' HA HA

唔講就乖

oh>............

冇哂人嗎?:092: :092:

:096: 靜1靜,入1入,hi個hi:071: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆