上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 115)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.0k

利物浦官方宣佈今夏首援已達協議

香港時間6月23日凌晨,利物浦官方確認,紅軍已經與樸茨茅夫就英格蘭國腳格連莊臣的轉會達成協議。如果在接下來的體檢合格的話,格連莊臣就將正式加盟利物浦,這也是利物浦今年夏天的首筆收購。 稍後,新浪體育為您帶來詳細報導。

:smile_14: 生活好唔聲唔聲就搶左車仔個心頭好 :smile_30: :smile_30: :smile_30:

Hi Morning All~ :smile_o15:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-23 11:43 AM 發表
利物浦官方宣佈今夏首援已達協議

香港時間6月23日凌晨,利物浦官方確認,紅軍已經與樸茨茅夫就英格蘭國腳格連莊臣的轉會達成協議。如果在接下來的體檢合格的話,格連莊臣就將正式加盟利物 ...
要車仔知道咩叫覆水難收.... :smile_44:

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-6-23 11:17 AM 發表

過左少少啦
老實講都唔知點應佢好.... :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-6-23 10:00 AM 發表
總之唔係做衰野(犯法),佢做乜我都唔會管架...:smile_44:....不過個衰仔志願係誤人子弟...
立志做屎sir ? :smile_14::smile_14:

唔通又返車仔咩佢....

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-6-23 12:20 PM 發表 查看引用來源

老實講都唔知點應佢好.... :smile_30::smile_30:
隨便說聲好:smile_30:

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-6-23 12:21 PM 發表 查看引用來源立志做屎sir ? :smile_14::smile_14:
係高式卡果d又唔錯呀....佢係想做幼稚園教師...:smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-6-23 01:06 PM 發表
係高式卡果d又唔錯呀....佢係想做幼稚園教師...:smile_o08::smile_o08:
你要遲D幫佢洗洗腦....
多D帶佢經過D女校睇下D姐姐仔幾可愛等佢轉行立志做女中教師都好D啦..... :smile_30:

hello all

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆