上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,多謝你地呀PART 12

收藏  |  訂閱
747  6.2k

引用:
原帖由 vincent7woo 於 6-5-2009 04:06 PM 發表 查看引用來源

我都系場邊吹水多喎 :smile_44: :smile_30: :smile_30:
唔好咁謙:smile_38:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-5-6 04:08 PM 發表 查看引用來源

我有個隊友又系....抖左成年都未全面復出 :smile_39:
我半月板而家都有時痛

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 6-5-2009 04:09 PM 發表 查看引用來源

係呀:')唔做手術仲踢得而家:'):')
咁即無事喇

引用:
原帖由 1211 於 2009-5-6 04:11 PM 發表 查看引用來源
咁即無事喇
有樹呀:smile_19:而家仲未踢得:smile_24:

引用:
原帖由 1211 於 2009-5-6 16:09 發表 查看引用來源
唔好咁謙:smile_38:
呢個系事實....
:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 2009-5-6 16:09 發表 查看引用來源

我半月板而家都有時痛
:smile_14: 唔系積水丫.....好煩架喎....要開刀放水...同埋唔可以踢咁多...

我有個FD卅唔夠.....放左三次...FINAL醫生叫佢唔好最踢.....:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-5-6 04:15 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 唔系積水丫.....好煩架喎....要開刀放水...同埋唔可以踢咁多...

我有個FD卅唔夠.....放左三次...FINAL醫生叫佢唔好最踢.....:smile_42: :smile_42: :smile_42:
之前做手術已經幫我修整咗:smile_24:
手術後5個月到就有積水:smile_24:
攪咗成個月先好D
而家就冇

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 2009-5-6 16:19 發表 查看引用來源

之前做手術已經幫我修整咗:smile_24:
手術後5個月到就有積水:smile_24:
攪咗成個月先好D
而家就冇
小心D丫....

唔好夾梗黎...

開始做物理治療未 :smile_41:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-5-6 04:22 PM 發表 查看引用來源

小心D丫....

唔好夾梗黎...

開始做物理治療未 :smile_41:
自己有時得閒就練下力:smile_13:

食飯未呀:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆