上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 易黐蕉

收藏  |  訂閱
741  4.9k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-20 01:40 AM 發表 查看引用來源

我唔會做得太絶吧:smile_35: :smile_35:

係喎, 你下次記住提我還錢俾你......:smile_38:
尋日唔記得左
好呀下次你提我提你丫:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-20 01:39 AM 發表 查看引用來源

我屋企...冇風桶呀...係句係真係架...:smile_13:
其實我都想買返個...:smile_13:
今晚就算妳..咁而家乾左幾多成呀:smile_38:
妳聽日得閒好走去行行街..然後見到電器鋪既話...跟手行入去睇睇有咩靚既風同..:smile_38:
睇岩既問吓個SALES幾多銀..合理價錢既話就好快D買左佢:smile_34:
下次洗頭一定要吹乾..唔係就早D洗頭:smile_34:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-20 01:40 AM 發表 查看引用來源

我係大人黎架....:smile_38: 好老tim架喎....:smile_38:
我理得妳即..而家講緊心境咋麻:smile_38:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-20 01:40 AM 發表
點解會咁既
do話我係大人黎架咯.....:smile_38:

引用:
原帖由 我係西瓜個西 於 2009-4-20 01:42 AM 發表 查看引用來源

帶埋我走
各位晚安了
早抖~士v占la~~:smile_46: 大西瓜個瓜~~:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-20 01:40 AM 發表 查看引用來源
點解會咁既
你留意下就知....:smile_38:
今日3點都怕且仲見佢係度:smile_39:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-20 01:42 AM 發表 查看引用來源

有咩mimi....:smile_38:
禾實會話你豬~~:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-4-20 01:41 AM 發表 查看引用來源

見到面先講諨a~~
明天打俾你...:smile_46:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-20 01:43 AM 發表

今晚就算妳..咁而家乾左幾多成呀:smile_38:
妳聽日得閒好走去行行街..然後見到電器鋪既話...跟手行入去睇睇有咩靚既風同..:smile_38:
睇岩既問吓個SALES幾多銀..合理價錢既話就好快D買左佢:smile_34:
...
:smile_14:  :smile_14:  :smile_14:  :smile_14:  :smile_14: 嚇得我.......騰.......騰~~~~~震呀.....
真係震到我 .......入呀呀呀.....心呀~~~~~呀呀........

訓喇咁多位高質睡眠

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆