上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  51.0k

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 02:05 AM 發表 查看引用來源
不過又奇怪,  而家好少 forum 會講芙記 ,  連 141 都好少會講,  141 多數會講 " 驚朋" ,   我又唔覺呢間好好, 可能唔近火車站,  所以我好少會去
我都想知好耐....真係無乜forum 講芙水..

以前141 多數係講芙記,  而家冇啦,  所以我睇到呢度有topic 講我都覺得奇怪, 做開cd rom 都忍唔住要講幾句,  教精一下大家, 骨場生存之道 , 哈哈哈

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 02:16 AM 發表 查看引用來源
以前141 多數係講芙記,  而家冇啦,  所以我睇到呢度有topic 講我都覺得奇怪, 做開cd rom 都忍唔住要講幾句,  教精一下大家, 骨場生存之道 , 哈哈哈
可唔可以講下私有化生存之道

我講真架,  你要私有化條女,  你而家一個月搵幾錢先?    你冇幾萬銀一個月都唔好旨意啦,  人地做bg , 仲要係紅牌, 一個月搵幾萬銀,  仲未包師兄買鐘錢 ,  送禮物呢d錢 ,  仲有 ,    佢肯定個個月都同你講 ,  佢家鄉有親人病重,  要幾萬銀睇醫生救急 ,  一陣又話手機俾人偷左,  叫你買部最貴最新手機俾佢 .......... 你起碼預要駛十萬八萬,  維持幾耐就睇你運數啦  , 哈哈哈

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 02:33 AM 發表 查看引用來源
我講真架,  你要私有化條女,  你而家一個月搵幾錢先?    你冇幾萬銀一個月都唔好旨意啦,  人地做bg , 仲要係紅牌, 一個月搵幾萬銀,  仲未包師兄買鐘錢 ,  送禮物呢d錢 ,  仲有 ,    佢肯定個個月都同你講 ,  佢家鄉有 ...
講下笑咋 ... 我見都未見過^* ...

引用:
原帖由 tabo123 於 2009-4-15 02:07 AM 發表 查看引用來源

我都想知好耐....真係無乜forum 講芙水..
某些商業網站你唔落廣告,講親就殺...............

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 02:03 AM 發表 查看引用來源

sure ,  芙記第一年開我已經去啦,  以前所有紅牌我都試過 ,  感覺上以前班紅牌係正過而家d紅牌, 而家d紅牌俾客寵壞晒,  搞到佢地都有港女的特徵 ......  " 公主病"  !  
所以我成日鬧d "好心客 " 或者"沉船客 ...
球迷兄#(番泥有無找佢?我覺得好似唔同左樣咁.........

Tks........

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 02:03 AM 發表 查看引用來源

sure ,  芙記第一年開我已經去啦,  以前所有紅牌我都試過 ,  感覺上以前班紅牌係正過而家d紅牌, 而家d紅牌俾客寵壞晒,  搞到佢地都有港女的特徵 ......  " 公主病"  !  
講得好~芙仔d女真係信一成都死~

引用:

佢幾時開架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆