上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)16

收藏  |  訂閱
763  18.1k

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-28 12:47 AM 發表 查看引用來源
有殺氣:smile_14:
危險,速逃!請呀:smile_43:
算 你 走 得 快...... 發 惡 夢 啦 今 晚))))))))):smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 12:53 AM 發表 查看引用來源

唔 知 好 唔 好 呢, 就 揀 D 1,2 日 既 試 下 先........我 有 個 FRD 算 平.........交 6XXX.......話 無 野 學.........:')

我 反 而 對 髮 型 有 興 趣 ......
佢果度冇得試堂架
但可以分期咁俾錢

引用:
原帖由 肥仔熙 於 2009-3-28 12:53 AM 發表 查看引用來源

睇佢有咁強的合作伙伴,斷估唔會呃人的,如果間野有問題,
比個幾間公司告死佢,不過佢打正個咁巴閉的名銜,又話有實習機會,
睇都可以的,不過係之後個市場係咪真係用人囉!話晒家陣咁的經濟,
用上萬多兩萬 ...
真 係 要 講 聲 ...早 .........

我另外搵過d出名既
例如portfolio
http://www.icanmake.hk/mac_1.html#SlideFrame_1
成個course要四萬
真係俾唔起!!

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-3-28 00:56 發表 查看引用來源
放工啦,機場人,我地同行既
同行?唔會同一間嗎?
你今日都編休?

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 01:01 AM 發表 查看引用來源

唔明.........點解要講聲早呢?

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-3-28 01:00 AM 發表 查看引用來源

佢果度冇得試堂架
但可以分期咁俾錢
見 到 有 D 幾 日 既......... 不 過 你 有 心 學,有 興 趣 入 E  行.......咪 試 下 嘍.......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 12:56 AM 發表 查看引用來源
好 啊......睇 SALAD 啦..........1 齊 啊:smile_38:
係? 好呀

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-3-28 00:58 發表 查看引用來源

嘩!呀熙仔, 真係好多謝你既意見
上次搵中央圖書館個職業博覽會,又係你幫我手搵個website, 真係唔話得
謝謝哂你^3333^
唔使客氣,我都想八下掛係咩博覽姐,不過你唔係做建築架咩?
我見個博覽會係關於基建架喎?

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 01:01 發表 查看引用來源

哈哈!因為今日休息,所以先可以咁早咋!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆