上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經♂♀ 異山午 (祝呀六妹生日快樂)

收藏  |  訂閱
748  4.5k

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-24 10:30 AM 發表 查看引用來源

去邊度燒呀?
唔係有人話自己3高架咩,嘿嘿嘿
佢又係茅廁點燈呀嗎:smile_03: :smile_30:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-3-24 10:31 AM 發表 查看引用來源
你唔怕人多就得喇:smile_30:
人多熱鬧d嘛....唔洗咁靜...:smile_30:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-3-24 10:37 發表 查看引用來源
你上次做乜出現既:smile_41: :smile_13:
下.............我好耐冇出現喇喎
妳應錯人丫,定啜錯人先,:smile_03:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-24 10:31 AM 發表 查看引用來源

係咁你下晝仲唔快d番去遞紙放假,嘿
下晝爆咗假冇得放

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-3-24 10:37 發表 查看引用來源
佢又係茅廁點燈呀嗎:smile_03: :smile_30:
佢最愛既工餘節目黎架啦................ :smile_03: :smile_03: :smile_03:

點呀,上次佢叫你袋住先果d 袋穩未呀

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-24 10:38 AM 發表 查看引用來源

下.............我好耐冇出現喇喎
妳應錯人丫,定啜錯人先,:smile_03:
我講飯局呀:smile_38:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-3-24 10:39 發表 查看引用來源
下晝爆咗假冇得放
oh no................唔係儲埋一大堆假架咩?
我以前見有d人儲成百幾日假,痴線架

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-24 10:37 AM 發表 查看引用來源

要do都唔番啦...........一半人去左聽狗
得番一半人玩波波

玩波波既做死
岩岩學識玩狗既就俾人小死

唔番好過番了
得閒上多D狗網睇多D會熟D

mor mor  mor mor 先...:smile_38: :smile_30:

我又重操故業啦

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-3-24 10:40 發表 查看引用來源
我講飯局呀:smile_38:
邊次飯局呀................除左有次去太子食完生炒骨之外
我好似冇出黎喇喎,:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆