上一頁下一頁
發新話題

純發洩: 女友成日唔肯同我做....我終於做錯事了...

收藏  |  訂閱
495  49.5k

引用:
原帖由 雪卡 於 2009-3-15 06:32 PM 發表 查看引用來源
我都覺....如果我女朋友係咁我散硬....
唔好話你咁多年.....性同愛我覺得分唔開.....
陶傑話~

男人係:性愛 (性行先)
女人係:情慾 (愛行先)

:smile_40: 講呢條友悶左D丫呵~~哈哈哈

回覆 1# 的帖子

唔係呀, 開講都話啦,
有情有慾丫嗎,
有情冇慾,搵鬼過日咩,
正常人丫嗎,又唔係唔得

引用:
原帖由 董事長 於 2009-3-15 05:47 PM 發表 查看引用來源

咪係, 但係上面嗰幾位姐姐重係到拗
各人有各人意見姐,,

唉...又唔怪得晒你既咁...
就算係相愛...都有生理,同心理需要既:smile_39:

俾著我..我真係忍吾到

o睇下性醫生, 睇下有無辦法解決先啦~

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2009-3-15 01:54 PM 發表 查看引用來源

其實呢d野討論十世都唔會有結論~
何必講野咁難聽呢~
腦部功能有問題~
你和另外一位哥仔腦部健全嗎?:smile_30:
感情事從來無分對錯~
各有各講唔需要去得太盡~
感情事如果係冇對錯咁大家係度討論緊的乜?

引用:
原帖由 fatken115 於 2009-3-15 04:17 PM 發表 查看引用來源

愛一個人就要愛佢全部
呢個係梗數架啦
冇女朋友點玩都冇所謂

不過有女朋友就....最好唔好啦
愛一個人就要愛佢全部, 問題係, 首先要搞清楚果個人係咪真係值得愛.

拍拖可以散. 結婚可以離. 人係有選擇權.

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-3-15 04:41 PM 發表 查看引用來源

大佬,你有冇睇過架,一路以黎係個男人唔滿意條女咋wo
條女仲忍受左佢咁耐,跟住佢wo!:smile_19: :smile_19: :smile_19: :smile_19:
唉..男人梗係幫番男人架啦!
男人既時間,冇左仲可以追番
女人老左,仲有邊個肯要 ...
男人既時間冇左可以追返, 點追返? 坐時光機?

都係果句, 女人既時間就係時間, 男人既時間就唔係時間?

至於邊個忍邊個, 好難講. 你可以話個女仔忍左個男仔好耐, 人地亦可以話個男仔忍左個女仔好耐.

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-3-15 04:44 PM 發表 查看引用來源

咁唔會有人拍拖,淨係叫雞囉搵私鐘囉
即係睇得開就可以有偷食,
原來時下既男人都幾賤

樓主已經係算好少少
估唔到仲有人更cheap

唔識檢討下仲反咬人地
賤唔賤係出於你自己個人主觀判斷. 出於你自身利益考慮. 如果站在另一方利益角度去考慮就未必係咁睇.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆