上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(35)

收藏  |  訂閱
747  5.6k

引用:
原帖由 lualua 於 2009-2-16 08:06 PM 發表 查看引用來源

又唔係好悶...不過改朝換代緊有架啦..
我都仲未搵到囡囡..:smile_13:
你傾開班朋友唔見晒呀
唔知, 我呢度可以維持到幾呢:smile_13:
至從我無時間所以唔徵囝囝住, 少左好多人入黎:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-16 20:12 發表 查看引用來源

你傾開班朋友唔見晒呀
唔知, 我呢度可以維持到幾呢:smile_13:
至從我無時間所以唔徵囝囝住, 少左好多人入黎:smile_30:
我離開之後...好多都相繼冇玩...
之後就多左好多新人...就係依架呢班咁...

女仔post ...自己真係要多d睇住...如果唔係慢慢就流失晒班男fans...

引用:
原帖由 lualua 於 2009-2-16 08:16 PM 發表 查看引用來源

我離開之後...好多都相繼冇玩...
之後就多左好多新人...就係依架呢班咁...

女仔post ...自己真係要多d睇住...如果唔係慢慢就流失晒班男fans...
haha...我呢度辦工時間會多d人架:smile_30:
不過我又無咩所謂, 緣份到, 點都可以遇到啦:smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-16 20:27 發表 查看引用來源

haha...我呢度辦工時間會多d人架:smile_30:
不過我又無咩所謂, 緣份到, 點都可以遇到啦:smile_13:
有時諗就係咁諗o既...:smile_42:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-16 08:05 PM 發表 查看引用來源

我都係呀, 掛字玩, 大鑊:smile_35:
你仲未搵到工呀:smile_41:

引用:
原帖由 lualua 於 2009-2-16 08:30 PM 發表 查看引用來源

有時諗就係咁諗o既...:smile_42:
依, 你好似有d心事喎, 講比姐姐聽:smile_13:
係喎, 你幾歲呀, 我好老架啦:smile_27:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-2-16 08:32 PM 發表 查看引用來源

你仲未搵到工呀:smile_41:
我係留係舊公司做多半年, 睇下點,
不過減左人工:smile_13:
好耐無見你

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-16 08:35 PM 發表 查看引用來源

我係留係舊公司做多半年, 睇下點,
不過減左人工:smile_13:
好耐無見你
有得返轉頭咁好:smile_41:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-2-16 08:37 PM 發表 查看引用來源

有得返轉頭咁好:smile_41:
係呀, 有日同老闆傾開, 其實可以減薪咁,
老闆見我原來都有諗過, 咪同我傾下,
就係咁囉

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-16 20:34 發表 查看引用來源

依, 你好似有d心事喎, 講比姐姐聽:smile_13:
係喎, 你幾歲呀, 我好老架啦:smile_27:
我諗妳唔會老得過我啦....妹妹...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆