上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異靈異

收藏  |  訂閱
741  5.5k

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 11:31 AM 發表 查看引用來源

唔好信咁多網友講既野呀:smile_38:

由其佢地呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:
咁等城城答啦...:smile_13:  我信佢...:smile_34:  佢唔會呃我架...:smile_34:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 11:31 AM 發表 查看引用來源

唔好信咁多網友講既野呀:smile_38:

由其佢地呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:
無錯 .... 上次同佢地去踢波 ...

見到我咁既死款 又夠話靚仔

我懷疑佢地全部都有老花 同 散光         

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 11:33 AM 發表 查看引用來源

我星期六要返工:smile_39: :smile_39: 全日:smile_27:
:smile_45: 又避我....:smile_39:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-10 11:33 AM 發表 查看引用來源

咁等城城答啦...:smile_13:  我信佢...:smile_34:  佢唔會呃我架...:smile_34:
佢 靚仔  ~~

講堅 !!

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-10 11:33 AM 發表 查看引用來源

佢唔忍心當住我面講個事實出黎...:smile_38:

所以決定離開:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-2-10 11:34 AM 發表 查看引用來源

無錯 .... 上次同佢地去踢波 ...

見到我咁既死款 又夠話靚仔

我懷疑佢地全部都有老花 同 散光         
:smile_13: 咁你奧答啦~~
佢地話城城好靚仔喎....係咪先...:smile_46:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-2-10 11:35 AM 發表 查看引用來源

佢 靚仔  ~~

講堅 !!
e:smile_14: ....呢次到我想打獲你喎:smile_38:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-10 11:35 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: 咁你奧答啦~~
佢地話城城好靚仔喎....係咪先...:smile_46:
好靚仔就講唔上...

不過靚仔就一定係...仲有...

佢...真人...好cool好型ga

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-2-10 11:35 AM 發表 查看引用來源

佢 靚仔  ~~

講堅 !!
都話你唔會呃我...

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 11:35 AM 發表 查看引用來源

佢唔忍心當住我面講個事實出黎...:smile_38:

所以決定離開:smile_30: :smile_30:
佢答左啦:smile_38:  我信曬佢架啦...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆