上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友87

收藏  |  訂閱
738  6.1k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-18 03:07 PM 發表 查看引用來源

鍚那個位置,好像不太適易在版面談論~ :smile_44: :smile_43:
錫塊面我又不怕講呀.:smile_41:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-1-18 03:07 PM 發表 查看引用來源

其實個故事係要追溯到6年前:smile_40:
咁你有時間才話比我知呀啦

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-18 03:08 PM 發表 查看引用來源

妳只要乖乖地我便會放心了~
我有何不乖呀,:smile_14: 我已乖都不得了:smile_30:你唔信就問ching ching呀,花姐呀:smile_38: :smile_38:
.

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-1-18 03:33 PM 發表 查看引用來源

睇唔出蓉兒係打底王:smile_14:
點解睇唔出呀,我真人是文靜的(only外表),唔出聲的時候..所以呀,你又看錯了:smile_30: :smile_30:
今日,早出去吃飯了,bye bye先 :smile_43:http://hk.youtube.com/watch?v=QrIjYk0HA40&feature=related

其實成件事係...之前我係唔係講過,平安夜單o野o既
其實我識個女仔識o左佢6年...:smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 11:57 PM 發表 查看引用來源

是祝英台的歌呀.我不會迷路的.你重千萬放心呀:smile_34:http://hk.youtube.com/watch?v=yPhNXNigFI4&feature=related
你聽聽呀
做人最重要是唔好迷失自已的心意,,,,,對嗎
梁山伯與祝英台要死後才能一起,這個比喻唔係咁好~:smile_39:

當然,我最憎人三心兩意,遇見即撇~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-19 12:16 AM 發表 查看引用來源

我已回詩比你 ,不用恭侯呀,大家是fd,我重買定朱古力送比你呀
金莎............唔該~ :smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-19 12:34 AM 發表 查看引用來源

當然是蓉兒自已開的,,,,,,,,,,蓉蓉公司:smile_30: ,(也都得公司),,,,,,,,,,你想有什麼夢想.我也會令你美夢成真呀
我要睡了,小天使呀,明天見呀  祝你美夢成真呀 :smile_43:
睡眠時間係 2009-1-19 12:34 AM,尚有改善空間~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-19 10:39 AM 發表 查看引用來源

在discuss,我不能寫出來呀:smile_39: ,只好意會呀,早晨呀
那在 pm 告訴我吧~:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-19 10:41 AM 發表 查看引用來源

明白就行了,discuss蓉兒也是真的人,無乜不敢言呀:smile_30: :smile_30:
敢言是好,但也要慎言~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆