上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【171】

收藏  |  訂閱
737  5.7k

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-11 16:50 發表 查看引用來源

天材楊一 !!!!!!
唔敢當:smile_35:
仲有改善既地方:smile_46:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-11 16:57 發表 查看引用來源

但係 太direct 會唔會引起好多罵戰 什至打交呀

咁樣關係同氣分都惡劣..

同埋如果佢有野唔啱..冇錯..要出聲..但自己都要態度ok..
行開一陣,兩位,我失陪先:smile_30:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-1-11 04:59 PM 發表 查看引用來源

唔敢當:smile_35:
仲有改善既地方:smile_46:
你係整咩菜架 ??? 中日意法俄美... ??

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-1-11 05:02 PM 發表 查看引用來源

好 !!!!!!!

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-1-11 04:56 PM 發表 查看引用來源

你以為人地係猫,點知人係獅子,
不要太睇小人,
唔係會好後悔
:smile_38: 咁你咪唔好咁細膽呵...食返去 :smile_30: 咪去打下小人,唔後悔 :smile_30:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-1-11 05:02 PM 發表 查看引用來源

:smile_40: 88 ar :smile_40:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-11 04:59 PM 發表 查看引用來源

未玩過 ...太貴..所以要save下錢先~~~

唉 我諗緊而ga好唔好北上揾青春少艾揼骨

揾d年紀接近既按摩 有講有笑又講下心事好有初戀感覺

不過依ga去好似又凍又夜  15 16  唔講唔舒服 !
:smile_44: 等無咁凍上去 la...可能d青春少艾仲熱情 tim :smile_44:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-11 05:06 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 等無咁凍上去 la...可能d青春少艾仲熱情 tim :smile_44:
但係室內 出邊點凍都影響唔到佢地啦

不過就黎過年喇 應該好多都唔喺到..

返到:smile_13:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-11 05:58 PM 發表 查看引用來源
返到:smile_13:
去邊到黎:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆