上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【164】

收藏  |  訂閱
743  3.9k

引用:
原帖由 六月二日 於 2008-12-31 03:43 PM 發表 查看引用來源

在乎你點睇姐:smile_30:
人生就係好無奈

引用:
原帖由 晴- 於 2008-12-31 03:49 PM 發表 查看引用來源
頭先我件樓勾住我間離果男仔件冷外套:smile_19:
我又唔知...照樣落車:smile_19:
跟住個男仔話:小姐...你勾住咗我..我先知:smile_19:
成車人望住...佢仲要同我一個站落車:smile_19:
瘀死人喇 : ...
都唔係好瘀啫!我有次仲瘀啦!

引用:
原帖由 晴- 於 2008-12-31 03:49 PM 發表 查看引用來源
跟住個男仔話:小姐...你勾住咗我..我先知:smile_19:
:smile_13: 咁下次唔會再有 ga :smile_13:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2008-12-31 03:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_04:  係你架啦
成功:smile_38: :smile_46: :smile_47:

引用:
原帖由 晴- 於 2008-12-31 15:49 發表 查看引用來源
咁都勾到. 好小事姐

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-12-31 03:45 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 有$$$收都 PK...我要$$$ ga :smile_30: :smile_13:
你試下年尾比40套單比你打啊.....
又要年頭交,點做啊

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2008-12-31 15:52 發表 查看引用來源

成功:smile_38: :smile_46: :smile_47:
唔係同我講架.

引用:
原帖由 kittyxbeanscat 於 2008-12-31 15:52 發表 查看引用來源

又要年頭交,點做啊
那妳打咗幾多, 妳前日已經話40, 今日重係40 :smile_19:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2008-12-31 03:46 PM 發表 查看引用來源

係咁架啦, 有時打去問嘢都不知所謂的
政府不嬲都勁射膊

引用:
原帖由 kittyxbeanscat 於 2008-12-31 03:52 PM 發表 查看引用來源

又要年頭交,點做啊
:smile_13: 咁都要做 la..盡咗力咪得 lor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆