上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>交個朋友傾下計, 好女亦無任歡迎, 有緣入黎聚聚^..^(9)

收藏  |  訂閱
771  5.9k

各位...2009年新年快樂 :smile_43:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-1 01:42 PM 發表 查看引用來源

未睇, 唔知你講乜:smile_13:
人人都話伽俐略好睇, 搞到我都心郁郁:smile_40:
我都想睇伽俐略... 不過無人陪睇黎都係等碟....

引用:
原帖由 him0901 於 2009-1-1 01:41 PM 發表 查看引用來源

第一次約妳就拒絕 (不過我都未聽過約人幫手找塵...................   )
既然你自己都知問題係邊, 我就唔洗多講啦:smile_30:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-1-1 01:42 PM 發表 查看引用來源
happy new year!

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-1 01:38 PM 發表 查看引用來源

係呀, 係你個場, 唔係我個場:smile_13:
如果係我個場, 我可以話事仲好d:smile_27:
I not belong to any place.....and he changed within a minute time la......

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-1 01:43 PM 發表 查看引用來源

既然你自己都知問題係邊, 我就唔洗多講啦:smile_30:
  邊度有人幫下我呀~~~

引用:
原帖由 him0901 於 2009-1-1 01:45 PM 發表 查看引用來源

邊度有人幫下我呀~~~
咁你就咪鬼約人掃塵,約人睇葉問啦,再順勢食埋飯,返人家返屋企,送到屋企門口,知道地址,返到去再寫情信
己經提供屎橋一條龍,唔知幫唔幫到你呢:smile_30:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-1 02:01 PM 發表 查看引用來源
咁你就咪鬼約人掃塵,約人睇葉問啦,再順勢食埋飯,返人家返屋企,送到屋企門口,知道地址,返到去再寫情信
己經提供屎橋一條龍,唔知幫唔幫到你呢:smile_30:
  果然 09 即刻學到野... heehee

引用:
原帖由 him0901 於 2009-1-1 02:11 PM 發表 查看引用來源

果然 09 即刻學到野... heehee
打錯左,係睇加利略

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-1-1 01:42 PM 發表 查看引用來源
估唔到見到你喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆