上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>交個朋友傾下計, 好女亦無任歡迎, 有緣入黎聚聚^..^(8)

收藏  |  訂閱
736  7.4k

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-27 08:39 PM 發表 查看引用來源

o甘又真係好鬼遠:smile_45:

我落街買菜....我仲未食dinner....:smile_27:

lee幾日肥左7磅...想屎:smile_27:
我都肥左係個肚到...因為太辛苦係咁食...連夜晚做完活動12點幾照食...肥死:smile_27:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-29 12:36 AM 發表 查看引用來源

返黎啦....:smile_40:
早係九月時已經承諾左要入營做義工呀,
本來復活節有3日都要, 不過宜家唔知搵到工後,
仲有無得放假:smile_13:
vk.....:smile_38:

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-27 08:51 PM 發表 查看引用來源
係好耐之前我試過一個人去睇戲,睇魔介一,點幾出到去,結果要七點幾果場先有位,結果都係返返屋企
之後試過網上買票,好啦取飛入場,但感覺好孤獨,好妻涼咁,感覺好難受
結果之後狠狠地買部lcd tv,切過部電腦, ...
我試過一次自己入戲院, 係同人鬧完交, 走去睇青蛙大電影:smile_39:
一家大細, 得我一個怪怪的咁:smile_42:

引用:
原帖由 talktall 於 2008-12-29 12:40 AM 發表 查看引用來源
vk.....:smile_38:
咁o岩呀...tt

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-29 12:46 AM 發表 查看引用來源

咁o岩呀...tt
好玩嘛:smile_44::smile_38:

引用:
原帖由 talktall 於 2008-12-29 12:47 AM 發表 查看引用來源
好玩嘛:smile_44::smile_38:
無玩過, 不過好開心, 見到一班青少年為佢地自己行多左一步
但超用精神, 所以好累:smile_27:
聽日我都上唔到黎住, 如果爆post都唔知點算:smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-29 01:00 AM 發表 查看引用來源

聽日我都上唔到黎住, 如果爆post都唔知點算:smile_13:
吾會啦,妳吾晌度冇乜人:smile_44::smile_40:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-29 01:00 AM 發表 查看引用來源

唔洗擔心,依家先廿六,聽日又星期一,放幾日假d人會多野做,應該無咁快爆掛

聽日有時間再打去問下份工點,睇下o岩唔o岩做啦,依家外邊都幾難搵工架

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-29 01:03 AM 發表 查看引用來源
唔洗擔心,依家先廿六,聽日又星期一,放幾日假d人會多野做,應該無咁快爆掛
引用:
原帖由 talktall 於 2008-12-29 01:02 AM 發表 查看引用來源
吾會啦,妳吾晌度冇乜人:smile_44::smile_40:
咁車車一個都頂幾個架, 佢都有fanssssss啦:smile_30:
但大臣子唔係度又真o既, 三個得番一個:smile_13:
但仲有你地嘛:smile_34: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆