上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 么伍伍 ma 你 kiss miss 呀

收藏  |  訂閱
743  4.3k

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-12-25 02:42 PM 發表 查看引用來源
有風0吾落雪都凍架BOR
衣辺電視台仲教D人
系冬天看天気要Check埋風速
有大風個日就算好天有10度同0度無セ分別0甘話WOR
不過
有時D風吹埋黎真系氷0甘凍架
岩喎...
大前晚返風, 氣溫唔太低, 但有微雨及大風
都仲凍過第二日, 得十度頭..

引用:
原帖由 Inliz 於 2008-12-25 02:47 PM 發表

岩喎...
大前晚返風, 氣溫唔太低, 但有微雨及大風
都仲凍過第二日, 得十度頭..
系Lar
朝早返工出門、真系MAMA声0甘出去架

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-12-25 02:43 PM 發表 查看引用來源

唔答你住:smile_30:
:smile_24: 我今晚會訓唔著....:')

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-12-25 02:42 PM 發表
有風0吾落雪都凍架BOR
衣辺電視台仲教D人
系冬天看天気要Check埋風速
有大風個日就算好天有10度同0度無セ分別0甘話WOR
不過
有時D風吹埋黎真系氷0甘凍架
無錯..e d 我地叫 wind chill...比方講..10℃+風速25km 會感覺上變左 4℃

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-12-25 02:48 PM 發表 查看引用來源
系Lar
朝早返工出門、真系MAMA声0甘出去架
但係d衫料唔係保暖d架咩....:smile_35:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-12-25 02:49 PM 發表 查看引用來源

無錯..e d 我地叫 wind chill...比方講..10℃+風速25km 會感覺上變左 4℃
蛇蛇, 你唔閃我閃先囉....

merry Christmas, 蛇 & jp....

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-12-25 02:49 PM 發表

我都系岩岩先知炸
所以早輪朝早出門口望下有11,2度未頼左野Lor

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-12-25 02:46 PM 發表 查看引用來源
以前同我個女去食聖誕大餐
就系因為0吾想食火鶏肉所以就食左鹿肉
之後就0吾再去食聖誕大餐Lar:smile_39: :smile_39:
6都唔得架咩?

引用:
原帖由 Inliz 於 2008-12-25 02:44 PM 發表

你等左呢刻好耐咁播....
早抖, 蛇蛇...........
真係要訓...頂吳字...:smile_27: ...齋戰..

齋戰 大妹..:smile_38:

:smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-12-25 02:46 PM 發表 查看引用來源
以前同我個女去食聖誕大餐
就系因為0吾想食火鶏肉所以就食左鹿肉
之後就0吾再去食聖誕大餐Lar:smile_39: :smile_39:
6都唔得架咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆