上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 6]

收藏  |  訂閱
736  19.7k

引用:
原帖由 sze167 於 2008-12-2 01:39 AM 發表 查看引用來源

去朋友家食飯唔叫埋我 !!
為左你的人身安全囉~:smile_38:
小天使唔想 "大黑熊 " 比人斬左對 " 熊掌 " 用0黎加菜飯啊~

引用:
原帖由 sze167 於 2008-12-2 01:46 AM 發表 查看引用來源

50 分...................因為冇床訓
什麼50分啊....:smile_41: 無床瞓咁慘~

引用:
原帖由 sze167 於 2008-12-2 01:47 AM 發表 查看引用來源

我要:smile_43: :smile_43: 啦.............明早再來.........請呀 !!
咁好啦~ 其實小天使都差唔多:smile_43: 教教豬0架啦~:smile_40: 祝好夢~

引用:
原帖由 rickricky 於 2008-12-2 01:47 AM 發表 查看引用來源
嘩、、、好眼訓,早抖devil_sweety 早抖名位
你的工作很辛苦嘛~:smile_45: 小心保重啊~:smile_42:
不要捱壞了身體啊~:smile_27: 小天使祝福你身體健康~:smile_40:  事事如意~ 祝好夢啦~

小天使去教教豬啦~ 明天再見啦~:smile_15:
祝福所有朋友好夢~:smile_40: 明天會更好的啊~ good night la~

小天使早晨,一個天氣郁鬱沉悶的早上,依然向你說一聲好。

早晨~~~

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-12-2 06:58 AM 發表 查看引用來源
小天使早晨,一個天氣郁鬱沉悶的早上,依然向你說一聲好。
回, 你很早啊:smile_40:

where is 小天使?:smile_38:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-2 01:41 AM 發表 查看引用來源

你又係度亂講0野啦~:smile_45: 你有你返....:smile_35:
我有我返啊~ 結論 : 我們不是一齊返~ 祝好夢~:smile_40:
小天使又怕醜, 唔係一齊住, 當然唔係一齊返, 但係一齊出街街嗎..:smile_40:

結論: 我們不是一齊返, 但是一齊去街街..:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆