上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
729  7.5k

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-29 01:01 PM 發表 查看引用來源

得ge咩?
而家出街街啦....:smile_38:
你就收工啦....
回家好好休息吧~~記得...飲多d水 ~~:smile_38:
~~Take Care~~
拜拜:smile_15:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-29 01:22 PM 發表

得ge咩?下次試下....

穿心蓮對喉痛.....飛滋有用:smile_38:
-->多謝提供資料

牛黃解毒片對消熱氣有用
-->係丫....有飛滋食佢...會好快好番...但係買無糖衣個隻噃~~:s ...
我有隻健康舞既dvd...不如...寄比你....你都跳下....跳舞可令人有活力<----唔使啦......男人跳健康舞:smile_14: ......甘肉酸:smile_30:
我甘懶......有時間我都訓吓啦:smile_13:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-29 01:48 PM 發表

你就收工啦....
回家好好休息吧~~記得...飲多d水 ~~:smile_38:
又出街:smile_14: .......今曰有乜節目丫:smile_38:
回家好好休息吧<-----多謝

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-29 12:41 PM 發表 查看引用來源

關你咩事~~~:smile_34:
...........因為風風好管閒事......:smile_34: ......

........妳o既事即是我o既事..........我o既事即是我o既事.......明唔明......:smile_30: .......

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-29 12:44 PM 發表 查看引用來源

錯....我已玩..gym 7年..:smile_40: .只不過呢間gym room令人失望:smile_39: ...但又簽左約........:smile_22:
.......妳使乜玩 gym .........等風設計地獄式訓練..........包妳 fit ......:smile_44: ...

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-29 01:48 PM 發表 查看引用來源

你就收工啦....
關你咩事~~~:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-29 01:22 PM 發表 查看引用來源

牛黃解毒片對消熱氣有用
-->係丫....有飛滋食佢...會好快好番...但係買無糖衣個隻噃~~:smile_38:
......妳好像對中藥很有研究........:smile_45: .........

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-29 11:14 AM 發表 查看引用來源

呢句係大話~~~:smile_22:
呢度要講真說話.....:smile_34:  
好似你講得最少喎

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-29 11:16 AM 發表 查看引用來源

貼幅咁概相,乜意思先

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-29 11:20 AM 發表 查看引用來源

乜丫...:smile_40: .仲有......:smile_13: 跳舞.....:smile_22: 顏妹耍家丫...........:smile_34:

幾型~~~
你個羅........大左好多喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆