上一頁下一頁
發新話題

徵女朋友,(思想成熟)!

收藏  |  訂閱
748  7.3k

引用:
原帖由 blythe-pp 於 2008-10-26 12:35 AM 發表 查看引用來源

單身好咪好在..去邊都無人理..
想去玩就有得玩囉.....
但holiday真係幾悶下....
係悶爆,,想去旅行,搵個人陪下都無 :smile_39:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-26 12:35 AM 發表 查看引用來源

睇下你識唔識做呢...:smile_30:
點識做呀, 我無女仔介紹比佢喎, 我d朋友都大過佢

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 12:38 AM 發表 查看引用來源

我已經無出好耐了
有時出到去...唔知點解...
雖然佢地唔覺得左住佢地
但自己一個人....都覺得自己好似左住人

引用:
原帖由 blythe-pp 於 2008-10-26 12:34 AM 發表 查看引用來源

同意....而家好多男人太衰了...>.
講真...我都係單親家庭長大...都係因為老豆衰...佢自己知衰, 離婚仲走埋佬...所以我呢世女只係當佢死左...
個陣有左我就同我隻佬講...我根本就唔想結婚我想"落"左佢...但佢只係同我阿媽講左一句"我想佢做我太太"我就已經喊左好耐...之後緊係結左婚啦...

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 12:39 AM 發表 查看引用來源

係悶爆,,想去旅行,搵個人陪下都無 :smile_39:
勁同意
上個月..同個fd講去旅行..
因為last year講左今年去..
佢話:不如叫埋我男朋友一齊去啦....佢無所謂架
我心諗:佢梗係無所謂啦..唔通三人行咩...訓覺又自己一間房咩係hotel:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 blythe-pp 於 2008-10-26 12:35 AM 發表 查看引用來源

單身好咪好在..去邊都無人理..
想去玩就有得玩囉.....
但holiday真係幾悶下....
係啦, 我都仲未搵到平時放假有咩做好, 雖然之前個男朋友放假都係瞓覺多...
大部份時間我都係自己睇戲囉, 宜家有時都係上網搵d劇集睇下.

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-10-26 12:36 AM 發表 查看引用來源

你想搵一個點樣既男朋友?
一個人當然寂莫,我自己都係:smile_27:
已經無晒要求,只要唔係悶蛋就ok
自己養到自己啦,比較鐘意d叻人,不過咩都無所謂啦
以前鐘意d靚仔,唔靚唔駛傾, 不過有d野係正定既,,
正正常常一個男人囉, 以前滾又好,煙又好,酒又好,,只要同我一齊之後無都ok既,
所有野都有我傾:smile_13:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-26 12:41 AM 發表 查看引用來源

講真...我都係單親家庭長大...都係因為老豆衰...佢自己知衰, 離婚仲走埋佬...所以我呢世女只係當佢死左...
個陣有左我就同我隻佬講...我根本就唔想結婚我想"落"左佢...但佢只係同我阿媽講左一句"我想佢做我太太 ...
你就好啦..搵到個鍚你既男人.....^^
你要好好珍惜呀...

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 12:37 AM 發表 查看引用來源

1年小兒科啦~ 我6年喇
如果佢對我有意而我對佢沒意,我都未必同佢一齊
我覺得拍拖係要雙方面都要中意對方,
單一方面,就會好辛苦,最終咪分手收場!
但雙方係中意對方,拍拖係可以增進感情同了解對方,
如果性格唔岩,無辨法,有緣無份:smile_13:

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 12:36 AM 發表 查看引用來源

唔夠分喎
要求唔同, 應該無事, 唔會咁邪呱

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆