上一頁下一頁
發新話題

10月11日...週六 CP探天鵝竇與大鐵倉...X匯唱K(300人仔) 包唱k與客房

收藏  |  訂閱
470  9.9k

我都係工作岩岩落機番到屋企,想去都join唔切

引用:
原帖由 hide617 於 2008-10-11 19:38 發表 查看引用來源
我都係工作岩岩落機番到屋企,想去都join唔切
NEXT TIME 囉....天氣涼啲上去玩仲好FEEL!!:smile_35:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-10-11 15:04 發表 查看引用來源
我都返黎啦!就黎出发!哈哈哈!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
好唔好玩呀??  記唔記得點返酒店呀??

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-12 03:19 AM 發表

好唔好玩呀??  記唔記得點返酒店呀??
你去就話你聽!:smile_34: :smile_34: :smile_34:

重係無人係度!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-10-12 20:48 發表 查看引用來源
重係無人係度!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
仲响和諧號未落車

hello!
唔好意思今日lunch無join大家去飲茶
1pm要返到HK交人:smile_42:

話時話琴日條女幾好,留到今朝11點幾先同我一齊走
各ching玩得開唔開心呢??

引用:
原帖由 malone141 於 2008-10-12 23:50 發表 查看引用來源
hello!
唔好意思今日lunch無join大家去飲茶
1pm要返到HK交人:smile_42:

話時話琴日條女幾好,留到今朝11點幾先同我一齊走
各ching玩得開唔開心呢??
馬龍兄今次有無相睇呀:smile_46:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-12 11:52 PM 發表 查看引用來源

馬龍兄今次有無相睇呀:smile_46:
我實有同條女影相架,但經過二五仔一事,唔會再出report lu:smile_45: :smile_45:
你要我可以email比你

引用:
原帖由 malone141 於 2008-10-12 23:59 發表 查看引用來源

我實有同條女影相架,但經過二五仔一事,唔會再出report lu:smile_45: :smile_45:
你要我可以email比你
D 台愈來愈少精彩包膠...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆