上一頁下一頁
發新話題

河仔--回憶一個年輕小伙子的‘淫’生經歷![重新編輯--1-8集!P13-9集, P36-第十集]

收藏  |  訂閱
746  77.2k

引用:
原帖由 飛哥 於 2008-9-13 11:36 發表 查看引用來源

轉數快!....其他未知!.hahaha!
吓~都係用真心同開心咁同大家頃吓偈搞吓笑啫!:smile_30:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-13 11:40 AM 發表 查看引用來源
係呀!.....妳都唔同我吹...........!....hahaha!

你又唔攞出嚟!:smile_34:
我又點同你吹......呢?:smile_41:
奚呢度我指係吹水....至於別的吹...要見面至有可能做到了!.hahaha!

用啲幻想,再加啲手藝咁就得喇!
唔得打電話俾我再講妳聽!:smile_47:

我唔鍾意幻想!:smile_39:
我要直接做!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-13 11:40 發表 查看引用來源
係呀!.....妳都唔同我吹...........!....hahaha!

你又唔攞出嚟!:smile_34:
我又點同你吹......呢?:smile_41:
拿!入正題啦!飛哥~
唔夠八吋就唔好攞出嚟啦!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-13 11:45 發表 查看引用來源
用啲幻想,再加啲手藝咁就得喇!
唔得打電話俾我再講妳聽!:smile_47:

我唔鍾意幻想!:smile_39:
我要直接做!
我緊知妳鐘意直接做啦!:smile_34:
我係話~冇辦法之下頂住引先啫!
有時做緊嗰時再加啲幻想,都有另一番感覺o架!:smile_47:

引用:
原帖由 飛哥 於 2008-9-13 11:41 AM 發表 查看引用來源
amm
妳回覆別人時,應在該發表者的那句話..右下角按"引用"
才能顯示該人名
係咪咁樣呢?:smile_41:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-13 11:45 AM 發表 查看引用來源

拿!入正題啦!飛哥~
唔夠八吋就唔好攞出嚟啦!
人貴乎有自知之明.hahaha!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-13 11:49 AM 發表 查看引用來源

Bingo!.....聰明女!.....hahaha!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-13 11:49 發表 查看引用來源

嘩!妳好叻呀~終於都識啦!

引用:
原帖由 飛哥 於 2008-9-13 11:50 發表 查看引用來源

人貴乎有自知之明.hahaha!
都係你醒!:smile_34:
我之前已經俾佢講到冇晒自信! :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆