上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

引用:
原帖由 NK... 於 2008-8-21 04:54 PM 發表
樓主.......快d出下集啦.....依家下面好硬...唔知點算....我諗應該要睇你d文先解決到.........唔係我諗要夜晚去公園到解決先得= =
公園?
你又想將碌野插入塊板度丫?

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-8-20 04:39 PM 發表

咁即係黎左幾多次唧:smile_46::smile_46::smile_46:

(快D講埋落去呀:smile_22::smile_38
哈哈....有時間咪寫囉
今日老公係屋企....

我之前上過一個離左婚的人妻都叫irene

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-22 12:36 PM 發表

今日老公係屋企....
又如何~~
不過你仔仔咁叻, MEYBE 你LOGIN  上黎, 佢都知, 話唔定佢有睇你POST 添~
除非你唔SET LOGIN 啦~

丫, 你著 deep v 真空晒出街, 都好正~

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-22 12:36 PM 發表

今日老公係屋企....
老公係度咁咪又要等 :smile_42:
好鬼難捱 :smile_27:

you have so many erotic fantasy, you are so charming and attractive.
Keeping your good work.
Waiting for your new story.
I save my sperm for you.

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-22 12:34 PM 發表

公園?
你又想將碌野插入塊板度丫?
其實...........我最想將碌野插入你到囉= =

好想同您做”運動”

睇完之後我都好想做濠仔 , 我唔知點解 , 由細到大 , 硬係會鐘意啲三十幾歲有返咁上下年紀嘅熟女 ,  覺得熟女好有女人味 , 不過到依家都冇啲咁嘅機會 , 都22歲 , 先拍得哥兩次拖 ~ 有時覺得自己好奇怪 , 總係想同熟女試下 , 成日都發到啲咁嘅夢 , 做咩會鐘意熟女 , 我係唔係有問題 =.=...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆