上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

樓主有update ! 推左先睇 ! :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-27 02:31 PM 發表
Update 27 May 2008

琴日好忙,我地兩個係機場做野做足成日......返到公司都差唔多4點幾5點......見到檯上邊仲有大堆CASE要處理,真係即刻想死......XYZ唔知做到幾點先走得 !

8點幾肚餓,叫外賣食,食食下突然 ...
哈哈哈…忽然間彈個 report 出嚟:smile_14:
尋日仲話多嘢做唔知做到幾點,可能無得砌:smile_45:
兩條友咪又係忍唔住:smile_44: :smile_30:

話時話,大戰完都係我女友先瞓著:smile_45:
佢話食飽好舒服特別易入睡:smile_13:
我就體力勞動完仲成身標緊汗:smile_42: :smile_42:

哈哈哈 ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
樓主好搞笑 ! :smile_45: :smile_45: :smile_45:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-27 02:59 PM 發表

兩條友咪又係忍唔住:smile_44: :smile_30:

佢話食飽好舒服特 ...

有幾搞笑 ! :smile_22:
唔講住啦要開會 ! :smile_45:
引用:
原帖由 chaklauyuen2007 於 2008-5-27 15:05 發表
哈哈哈 ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
樓主好搞笑 ! :smile_45: :smile_45: :smile_45:

忍唔住嗎 !
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-27 14:59 發表

佢話食飽好舒服特 ...

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-27 03:09 PM 發表
忍唔住嗎 !
開緊會搞搞震仲刺激...嘿嘿

次次配合埋CHING個簽名黎睇你既post就覺得你係無比幸福既~支持你!:smile_40:

引用:
原帖由 龍寶寶 於 2008-5-27 03:43 PM 發表
次次配合埋CHING個簽名黎睇你既post就覺得你係無比幸福既~支持你!:smile_40:
佢女人胸口掛住兩大包米
一睇就知唔慌會餓親佢啦:smile_40: :smile_40:

樓主未返呀 ? :smile_41:

上來支持下先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆