上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.7k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-21 01:30 發表 查看引用來源

有啲師兄對熟婦特別有興趣,pm我想睇多啲家姐性感相拎嚟j下
咁又出佢一張黑奶罩睇下夠唔夠淫🤭🤫
家姐性感得比較張揚, 之前那張摟屌得呢比較含蓄...,
上一張配合呀家姐嘅年記, 成熟加少少貴氣,
引人屌得呢, 溝咗呀家姐 多兩分成功感...

其實家姐都買好多喱士性感衫,著比邊個睇😅
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-21 01:30 發表 查看引用來源

引用:

我對熟婦都有特別的興趣🤤🤤

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-6-21 11:11 發表 查看引用來源

熟婦即係乜嘢年紀?😉

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-21 02:18 發表 查看引用來源

家姐性感得比較張揚, 之前那張摟屌得呢比較含蓄...,
上一張配合呀家姐嘅年記, 成熟加少少貴氣,
引人屌得呢, 溝咗呀家姐 多兩分成功感...
家姐唔洗溝㗎🤣🤣佢最近喺度發姣成日send佢啲相畀我,可能佢會以為我拎嚟打飛機,佢仲話畀我聽好多相係冇人睇過🤫🤫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-21 12:32 發表 查看引用來源

家姐唔洗溝㗎🤣🤣佢最近喺度發姣成日send佢啲相畀我,可能佢會以為我拎嚟打飛機,佢仲話畀我聽好多相係冇人睇過🤫🤫
佢諗住引你吖嘛!😬

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-21 09:34 發表 查看引用來源
其實家姐都買好多喱士性感衫,著比邊個睇😅

佢有時會同班師奶去唱歌跳舞嗰啲晚宴(家姐好鍾意唱歌㗎)佢著嗰啲lace性感衫咪為咗突出自己,懶係好好身材咁🤣不過佢唱歌跳舞嗰啲晚宴就真係師奶阿伯先會去,佢都聽嗰啲相畀我睇
佢仲話好撚多阿伯𥄫住佢🤣想溝佢
嗰啲伯伯見到佢條波罅或者短裙梗係扯曬旗啦(如果仲扯到的話🤣)家姐咁咪滿足到佢迷到男人嗰種慾望囉
所以佢send啲相畀我睇以為我都會扯曬旗(純粹佢嘅性幻想)

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-6-21 11:11 發表 查看引用來源

我老婆SP同紅顏嗰啲40路算唔算熟婦?定係要家姐嗰啲年過50先係

引用:

出賣下老婆又分享一張🤫🤫🤭

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-21 12:39 發表 查看引用來源

我老婆SP同紅顏嗰啲40路算唔算熟婦?定係要家姐嗰啲年過50先係
其實40、50、60 都唔係問題,最緊要係樣子身材 keep 得好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆