上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.7k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-28 15:46 發表 查看引用來源
嘩,榨菜就咁攞嚟食?我好似未試過喎。辣,我OK嘅(我可以食得好辣)。但應該鹹X到黐線?
不過,口味嘅嘢聽講好似係咁。
年紀越大,會越想食口味重嘅嘢,唔知係咪同味覺開始退化有關?
娘娘,有冇試過齋食一粒鹹蛋唔送飯?我前幾日試咗,飲咗 ...
唔想食… 怕會睹物思人😐
以前鬼妺仔超中意,尤其是流蛋黃油果D
但佢話你果邊D咸蛋愈來愈唔掂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-28 15:30 發表 查看引用來源

基本上,出現係浴室嘅用具,都要考慮清楚至好用。
包括毛巾同嗽口杯。講完。唉,費事掃興!
日本大酒店嘅話,一般係OK嘅。
從實招來 🤨你用人地D杯做過乜嘢!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-28 18:10 發表 查看引用來源

從實招來 🤨你用人地D杯做過乜嘢!
我無記錯佢提議過大王整落杯度比你飲勝🍻🍻🍻

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-28 18:52 發表 查看引用來源

我無記錯佢提議過大王整落杯度比你飲勝🍻🍻🍻
挑~ 得果一啖仔, 用杯裝咪盞失禮

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-29 07:44 發表 查看引用來源

挑~ 得果一啖仔, 用杯裝咪盞失禮
🤭🤭🤭
好似話儲起黎先

如果大王聽到你講「挑~ 得果一啖仔, 用杯裝咪盞失禮 」,佢會點呢😂

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-29 09:49 發表 查看引用來源

🤭🤭🤭
好似話儲起黎先

如果大王聽到你講「挑~ 得果一啖仔, 用杯裝咪盞失禮 」,佢會點呢😂
放太耐會變水, 質感唔掂喎

呢d 說話當然儘量唔會俾大王聽到 其實佢都唔算少o既 除非一日之內要射好多次

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-28 15:30 發表 查看引用來源

基本上,出現係浴室嘅用具,都要考慮清楚至好用。
包括毛巾同嗽口杯。講完。唉,費事掃興!
日本大酒店嘅話,一般係OK嘅。
其實呢... 我估毛巾應該係可以卦?
始終溫毒都係比較容易, 落藥水又得, 滾水浸佢又得 都係擲入洗衣機同乾衣機啫
人手步驟相對少o既o野偷工減料機會亦相對較少
仆街o既我覺得應該係傢俬喎, 尤其是梳化同凳, 要一件一件抹, 望落去唔係好污糟就skip 左唔抹o既機會非常高
同大王講, 佢話最高危係電視remote, 麻甩佬睇住成人台打飛機唔洗手就拎起o黎用

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-29 12:05 發表 查看引用來源

放太耐會變水, 質感唔掂喎

呢d 說話當然儘量唔會俾大王聽到 其實佢都唔算少o既 除非一日之內要射好多次
😆😆😆
好彩我不嬲都唔用個漱口杯😎😎😎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-29 14:54 發表 查看引用來源

其實呢... 我估毛巾應該係可以卦?
始終溫毒都係比較容易, 落藥水又得, 滾水浸佢又得 都係擲入洗衣機同乾衣機啫
人手步驟相對少o既o野偷工減料機會亦相對較少
仆街o既我覺得應該係傢俬喎, 尤其是梳化同凳,  ...
梳化肯定⋯仲有咩?毛巾、枕頭⋯
Remote無諗過⋯係酒店趴係度睇電視,會間唔中搵佢整下個下爬😵‍💫
大王講完⋯點醒咗我🧠🧠🧠

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-29 15:18 發表 查看引用來源

梳化肯定⋯仲有咩?毛巾、枕頭⋯
Remote無諗過⋯係酒店趴係度睇電視,會間唔中搵佢整下個下爬😵‍💫
大王講完⋯點醒咗我🧠🧠🧠
枕頭....
咁我都坦白一下... 我同大王出遊會pack埋籐條o係行李喼帶去俾佢用
有d 時候呢, 係會o係距離上一次沖涼已經超過24小時o既情況下, 我趴o係床邊, 用酒店o既枕頭墊住小腹再下面o既果個位置
等屁股可以o係肌肉好放鬆o既情況下拮起去受佢o既鞭打...

(更賤o既係咁樣用完o既果個枕頭我自己唔會訓 會俾大王用 )

講開又講酒店枕頭有一個好黑人憎o既地方, 就係一個太薄, 兩個又太厚, 硬係唔知點咁
可能係因為我訓慣中間偏厚+中間偏硬o既, 床舖都係, 我就係咩都中意夠硬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆