上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.9k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-4 12:13 發表 查看引用來源
6點半左右真係喺約定既地方見到佢(我地由果晚口頭約好之後就無再講過,wechat都零聯絡。),食左媽咪雞蛋仔就去dup。去到個場,問我地係唔係按腳,我望一望C9,就答話我地想肩背,腳下次先,C9都跟住答,話腳都好,平時企得耐,不過近排肩 ...
c9 的對答擺明叫你今晚好起筷, 再唔食灘凍左冇下次

弓起,要改標題啦 😁😁😁

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-4 12:20 發表 查看引用來源

我post親都盡心盡力寫,我已經今朝10點開始喺公司偷偷地寫,而且用電話打字都有難度。.

有時見到師兄你d留言就係無言,睇到都無乜心機再寫。
恭喜師兄...... 希望男人好好維繫呢段霧水情緣

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-4 12:13 發表 查看引用來源
6點半左右真係喺約定既地方見到佢(我地由果晚口頭約好之後就無再講過,wechat都零聯絡。),食左媽咪雞蛋仔就去dup。去到個場,問我地係唔係按腳,我望一望C9,就答話我地想肩背,腳下次先,C9都跟住答,話腳都好,平時企得耐,不過近排肩 ...
氣氛幾好喎。。有晒交流😍

咁樣真有情趣,恭喜C兄

開口講到咁,睇嚟師兄支狼牙棒用得著喇
引用:

弓起師兄,期待之後發展

恭喜師兄!應該可以慢慢keep住,細水長流!

珍惜,真係最重要,不過都係最難
引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-4 13:07 發表 查看引用來源
恭喜師兄...... 希望男人好好維繫呢段霧水情緣

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-4 13:56 發表 查看引用來源
珍惜,真係最重要,不過都係最難
通常係男人唔珍惜.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆