上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  153.0k

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-2-3 01:23 AM 發表

HAHA :smile_30: YESYES...我都試過要UM住佢把口等佢唔好嗌得咁大聲...
我地試過道門半掩... 望到我D屋企人坐o係出面睇TV...
我同佢o係房張床到搞緊... 佢面向門口到俾我o係後面插... 又渣佢對波...
heh ...
度門半掩時你扑野??
好刺激WOO
多唔多咁玩?

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-2-3 01:23 發表

HAHA :smile_30: YESYES...我都試過要UM住佢把口等佢唔好嗌得咁大聲...
我地試過道門半掩... 望到我D屋企人坐o係出面睇TV...
我同佢o係房張床到搞緊... 佢面向門口到俾我o係後面插... 又渣佢對波...
heh ...
如果同屋有屋企人
我就唔敢玩...:smile_13:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-3 01:41 AM 發表

如果同屋有屋企人
比屋企人見到你估會點 :smile_30:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-3 01:41 AM 發表

如果同屋有屋企人
其實半掩咁做都係試過哩一次乍...
實在我女友都驚... 呵呵!
不過因為我病左... 我女友陪我訓覺...
結果俾我侵略左佢... 所以無閂晒度門囉~hehe
:smile_40: 又見倒你將相... 同你見面唔應該握手... 應該握你個波... haha

引用:
原帖由 T_Y!N 於 2008-2-3 01:53 發表

比屋企人見到你估會點 :smile_30:
咁就真係大件事喇...:smile_27:

引用:

如果同屋有屋企人
但係好刺激喎..........

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-3 01:57 AM 發表

咁咪就係要鬼鬼鼠鼠偷蕃薯囉

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-3 01:57 AM 發表

有時我都諗其實我同我女友o係房到搞野...分分鐘我屋企人都知..........

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-2-3 02:02 AM 發表

有時我都諗其實我同我女友o係房到搞野...分分鐘我屋企人都知..........
知同見係2回事
知有乜出奇?

好好睇:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆