上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-12 10:06 PM 發表 查看引用來源
唔怪之得好多人話收唔到 party 資料啦, 因為又未填 form 又未交齊資料, 都唔知你係未想參加, 所以冇 send party 資料比你地. :028:

如果想參加就快 D 交齊資料啦, 第一次party 未開, 第二次 party 又打到埋身啦. ...
下...有party..我都收唔到e-mail喎!!

可唔可sd埋比我呀

又排下隊先~:096:

引用:
原帖由 Evolution525 於 2009-3-13 07:35 AM 發表

下...有party..我都收唔到e-mail喎!!

可唔可sd埋比我呀
收唔到直接寫EMAIL 去問 OK

麻煩各位熟女fans 盡量用同一個email, 電話同稱呼, 攪左一大輪, 原來係同一個人. :032:

hello~唔參加..但係可以入黎係到呃水吹嗎

幾時再有活動

唉....好慘...我公司臨時改左工作安排...攪到我去唔度第一次聚會....希望快D有第二次啦....真是人在江湖,身不由己:029:

引用:
原帖由 andykc 於 2009-3-13 11:05 AM 發表
唉....好慘...我公司臨時改左工作安排...攪到我去唔度第一次聚會....希望快D有第二次啦....真是人在江湖,身不由己:029:
唔慘, 可能公司救左你一命. :071:

引用:
原帖由 @v@ 於 2009-3-13 10:02 AM 發表
hello~唔參加..但係可以入黎係到呃水吹嗎
一萬個歡迎, WELCOME........:131:

嘩..熟女姐姐..洗唔洗隻眼變到咁
見到小朋友都咁猴急
會嚇親我丫啵:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆