上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 cth0116 於 2006-9-20 09:48 PM 發表
求西兄保佑
給我一條3x1
sure win
求觀音指點~~~~~~~~~~哈哈

引用:
原帖由 sauuas 於 2006-9-20 09:33 PM 發表
講真...有時學睇盤真係好難.
有d想指教下.當某一個盤係短時間內反覆升跌.其實代表d乜
初初學睇盤係難架,因為乜都唔識,小弟都用左幾年時間先開始慢慢明白咩叫真盤假盤,所以巴打要加油,有咩唔明小弟幫到一定會幫!至於巴打問題,其實好簡單,短時間內反覆升跌只能代表2邊都出現支持者,所以來回落飛唔出奇!:005:

多謝西兄.
想問西兄何謂一個鬼盤?講真有時睇個賠率好難分到.令到做功課時有d難度...

引用:
原帖由 cm61169 於 2006-9-20 09:36 PM 發表
星期三 8 AC米蘭 (主) 對 阿斯科利 (客)
主 - 主 @ 1.40
星期三 3 南錫 (主) 對 尼斯 (客)
主 @ 1.95
星期三 5 赫根 (主) 對 艾夫斯堡 (客)
客 @ 1.85
星期三 28 甘美奧 (主) 對 邦迪比達 (客)
主 @ 1.45
...

巴打,你所講既波小弟一場都沒跟開,所以小弟不便在這給意見,不好意思!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 09:58 PM 發表
有幾位巴打想小弟早小小提供英超場波,小弟就係度簡單咁講下,等巴打等等投注前有個參考!首先要睇一樣野,場波開盤已經好有問題,因為利物浦過份偏熱,睇返最近賽績,狀態利物浦係唔值1.5呢個倍率,至於點解馬會 ...
西兄~ 你真係好為我地設想~
唔止欣賞你既眼光~更欣賞你既人品
就算你將來俾唔俾推介我地~你呢個朋友真係交得過 ;)

小弟第一個跟,讓球主客和既客............買起佢.

支持你.............西兄.

引用:
原帖由 cth0116 於 2006-9-20 09:41 PM 發表
救命呀西兄!
小弟要在星期一前揾到$50000,如果唔得就大檸樂
幫幫忙
thanks
巴打,小弟不是神仙,不是每一場波都會貼中,小弟只是做一個能給點意見的朋友,所以真的不知道要怎樣幫你,千奇唔好拿咁多錢買小弟推介既波,慢一有咩危險,小弟會唔安樂,小注玩下就好了!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 09:58 PM 發表
有幾位巴打想小弟早小小提供英超場波,小弟就係度簡單咁講下,等巴打等等投注前有個參考!首先要睇一樣野,場波開盤已經好有問題,因為利物浦過份偏熱,睇返最近賽績,狀態利物浦係唔值1.5呢個倍率,至於點解馬會 ...
各位巴打唔好要西野兄一定要俾tips,因為會有好大壓力,有壓力就影響命中率

西兄
今晚利物浦vs紐卡素 賠率1.53 3.5 6.5(初盘) from Bet365
這是否利物浦會 win
紐卡素今晚不會出擊搵食
因為紐卡素有傷兵and連win兩埸 
庄家會否認為他們不會出擊?
賠率有反映出來嗎?

引用:
原帖由 dreameric 於 2006-9-20 09:45 PM 發表
可唔可以add你MSN呢?
沒問題,不過小弟不是經常開,因為在公司,只能回到家先會開!:005:
[email protected]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆