上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  206.0k

多谢師兄們再提供九九資料。講到咁白。想揾唔到都唔得。人人去医都係揾鷄。我就搵九。惹笑。。。太陽升一向大嬸據地。上周有晚見一身村均匀師九獨守。面尖相貌可以。三魚成交。鎖門上閣仔。一分鐘变肉虫。師九先在床邊洗手盆同我洗槍。查視液卒埋代。好舒服。真係想叫佢就咁卒爆就算。上到床。錫兩点再吹奏乃代。又問我想点樣會舒服d。教佢佢會照做。我话不如一齊訓一陣。佢上床枕喺我心口。抓我荔枝。我就細力打佢pat pat。佢話做咗冇幾耐。以前冇做過。倾落又幾好傾。佢好寬容。又似冇乜机心。天然呆有問必祥細答。傾幾句。又錫兩下咀仔。少少女友feel。然後忍唔住。反身將佢大字形壓住。門當户对真空喺佢入口撕磨顶撞。佢任我搅。不過我死都忍住唔隊入去。叫佢同我著雨衣。先至衝到。佢眉絲细眼奏晒眉頭。最後仲弓晒腰疑似高潮。事後攬住鍚錫耳語一陣。開水喉同我卒乾净。全程历時四十餘分鐘。有良家女友感。會番卓

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2018-9-6 07:11 PM 發表 查看引用來源
多谢師兄們再提供九九資料。講到咁白。想揾唔到都唔得。人人去医都係揾鷄。我就搵九。惹笑。。。太陽升一向大嬸據地。上周有晚見一身村均匀師九獨守。面尖相貌可以。三魚成交。鎖門上閣仔。一分鐘变肉虫。師九先在床邊洗手盆同我洗槍。查視液卒埋代。好舒服。真係想叫佢就咁卒爆就算。上到床。錫兩点再吹奏乃代。又問我想点樣會舒服d。教佢佢會照做。我话不如一齊訓一陣。佢上床枕喺我心口。抓我荔枝。我就細力打佢pat pat ...
難得食到好野,睇嚟死水又可以番生!

去左醫街尾過左音街果一間,隔離係亞差商店。
估不到入面超多人:smile_27:。
由一個叫阿肥(相反)同我做,30+,樣一般,波大,下路不開,唔夠刺激
排不到污好無癮,叫她dup到夠鐘。
兩紅離場。:smile_39:

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2018-9-6 07:11 PM 發表 查看引用來源
多谢師兄們再提供九九資料。講到咁白。想揾唔到都唔得。人人去医都係揾鷄。我就搵九。惹笑。。。太陽升一向大嬸據地。上周有晚見一身村均匀師九獨守。面尖相貌可以。三魚成交。鎖門上閣仔。一分鐘变肉虫。師九先在床邊洗手盆同我洗槍。查視液卒埋代。好舒服。真係想叫佢就咁卒爆就算。上到床。錫兩点再吹奏乃代。又問我想点樣會舒服d。教佢佢會照做。我话不如一齊訓一陣。佢上床枕喺我心口。抓我荔枝。我就細力打佢pat pat ...
醫街尾間紫色花都係會幫人洗炮。:smile_30:

引用:
原帖由 newbc 於 2018-9-6 07:17 PM 發表 查看引用來源
難得食到好野,睇嚟死水又可以番生!
呢樣野個個人際遇唔同,好難一慨而論. 。:smile_44:

引用:
原帖由 大jer明 於 2018-9-6 07:29 PM 發表 查看引用來源
醫街尾間紫色花都係會幫人洗炮。:smile_30:
C9.5 or C10:smile_42:

引用:
原帖由 大jer明 於 2018-9-6 07:25 PM 發表 查看引用來源
去左醫街尾過左音街果一間,隔離係亞差商店。
估不到入面超多人:smile_27:。
由一個叫阿肥(相反)同我做,30+,樣一般,波大,下路不開,唔夠刺激
排不到污好無癮,叫她dup到夠鐘。
兩紅離場。:smile_39: ...
行咁遠, 沒有下次啦:smile_42:

有時都好難答下,
流動性好強,
今日呢間,過兩日又第二間,

預四十路以上多,遇30+好好彩

引用:
弓起, 可惜未遇到:smile_42:

近排成日都係大波,其實想搵d 細波仔或平空玩下。

:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆