上一頁下一頁
發新話題

我懂了😂

收藏  |  訂閱
390  21.9k

引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 2018-3-5 10:08 AM 發表 查看引用來源
首先, 我係一個人妻, 係一個媽咪, 又係一個情人
婚姻唔經營就會結束, 但媽咪的身份唔會結束。
情人出現左係開心左, 因為情人係調劑生活
情人好知自己位置, 呢個要好小心處理, 朋友玩到俾老公發現趕左出去, ...
我的情人是我Ex,都好喜歡他,又其是床上功夫,我老公都滿足唔到我😊

引用:
原帖由 OL_May 於 2018-3-12 09:09 PM 發表 查看引用來源

我的情人是我Ex,都好喜歡他,又其是床上功夫,我老公都滿足唔到我😊
仲保持住?

引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 2018-3-9 04:51 PM 發表 查看引用來源

我鍾意單身成熟
又要單身又要成熟, 好男人99%都不是單身的.
又成熟又單身, 多會是宅男.:smile_o01:

引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 2018-3-9 06:30 PM 發表 查看引用來源

都話唔攪人地的男人, 無必要傷害另一個女人
我是人地的男人, 但在她們心中, 她們都知我是心花的. 這你會介意嗎?:smile_o01:

引用:
原帖由 OL_May 於 2018-3-12 09:09 PM 發表 查看引用來源

情人是EX, 很多女生都會是這樣, 因心裡上已經接受了他, 所以更寄易成為日反的SP.

引用:

幾好喎
起碼5使再去摸索
單刀直入

引用:

最緊要有冇搵ex滿足你?

引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 2018-3-5 10:08 AM 發表 查看引用來源
情人好知自己位置, 呢個要好小心處理, 朋友玩到俾老公發現趕左出去, ...
情人、知道自己位置。
抱着聊天,有满足感。

引用:
有時搵外援交流下有助提升關係😆

情人知己,其實大家都系想搵翻拍拖的感覺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆