上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  40.3k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-10-27 02:18 PM 發表 查看引用來源

果班男士工時長,人放工佢都未放,就去學下廚,為既係希望結識有意結婚既女性。咁拍拖,成家立室,有仔女,當時係報導緊韓國好多男人無時間識女人,所以希望裝備好自己,再去dating 咁樣囉。
咁有心…

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-27 03:14 PM 發表 查看引用來源

係諗辦法更加掌握自己生活,唔好俾工成綁死。

想要有錢,就唔好掛住點搵錢。有樣野,叫愈貪愈窮。有d人,用自己時間去換錢,正職以外做幾份part time,一個鐘頭換幾十蚊,不如去增值下自己,擴展下視野。
唔關我事,我一向唔太貪錢。XD

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-10-27 03:16 PM 發表 查看引用來源

即幻想?
幻想總是美好!😁😁😁

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-10-27 03:16 PM 發表 查看引用來源
即幻想?
做人有幻想,開心好多。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-27 03:23 PM 發表 查看引用來源

「男人都肯學廚,為既係令自己更能吸引喜歡既人.其實係咁簡單」

咁又係返返去原先個問題。
HAHA....我其實對佢地肯學咩野既興趣不大,我係對佢個經濟政策有興趣遮.

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-10-27 03:20 PM 發表 查看引用來源

啊,誤會左… 光速運行,只係旁人以為永恒,當事人其實唔覺架…嘿嘿。

不過,係咩真係有技巧延長女生高潮時間?
終於突破盲腸!此frame不同彼frame。

永恆既高潮,係俾地球既女士睇同羨慕,呃佢地上太空艙ja XD

個太空艙郁唔郁到都未知……

如果唔係,洗鬼係度自吹自擂咩?直接出去食啦 XD

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-10-27 15:20 發表 查看引用來源

啊,誤會左… 光速運行,只係旁人以為永恒,當事人其實唔覺架…嘿嘿。

不過,係咩真係有技巧延長女生高潮時間?
咁睇女性,只係知可以多次,唔係延長

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-27 03:26 PM 發表 查看引用來源

唔關我事,我一向唔太貪錢。XD
做咩突然劃清界線? XD

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-10-27 03:24 PM 發表 查看引用來源

咁有心…
其實唔同年齡層都有市場.邊個可以發掘到,就係商機.
而單身市場係增長緊既,但政府就反而擔心人口老化,長大就會影響市場競爭力.

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-27 15:29 發表 查看引用來源

終於突破盲腸!此frame不同彼frame。

永恆既高潮,係俾地球既女士睇同羨慕,呃佢地上太空艙ja XD

個太空艙郁唔郁到都未知……

如果唔係,洗鬼係度自吹自擂咩?直接出去食啦 XD
好鍾意你句直接出去食XD:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆