上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.4k

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-15 12:51 PM 發表 查看引用來源

3個...:smile_o04:..你真係好生養....
鬼叫我同老公都咁咸濕咩...:smile_13:次次都中出

引用:
原帖由 blackka 於 2017-3-15 12:54 PM 發表 查看引用來源

咸濕有得改架咩:smile_39:一出世就註定我係咸底
當咸檸賓遇上舌尖時:smile_30:

引用:
原帖由 blackka 於 2017-3-15 12:54 PM 發表 查看引用來源

咸濕有得改架咩:smile_39:一出世就註定我係咸底
當咸檸賓遇上舌尖時:smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 12:52 PM 發表 查看引用來源

仲PM,放出來大家一齊品評啦(不過放4仔版規好似會扣分?)
一係PM晒比咁多位:smile_30:
你無二人世界架啦:smile_38::smile_30::smile_30::smile_30:
唔放啦, 你自己話要睇之嘛

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-15 12:53 發表 查看引用來源
聽閒男GE想生仔仔..就要引耐D先射..你地都係>>>:smile_41:
我第一個係囡...呵呵..傳聞..女人高潮後在射容易生仔仔...唔知係唔係

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 12:53 發表 查看引用來源
:smile_45: DIY都可以睇架咋
支持DIY...床角嘛..我地明

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 12:52 PM 發表 查看引用來源

嘩 好強
爸爸努力搵錢啦咁:smile_44:
不過真係辛苦佢,我都想出黎做野幫輕下佢..但又要照顧小朋友...唉..
所以生小朋友真係要考慮清楚先好生:smile_27:

引用:
原帖由 blackka 於 2017-3-15 12:56 發表 查看引用來源

鬼叫我同老公都咁咸濕咩...:smile_13:次次都中出
呵呵..咁中出真係爽好多...
不過都要有能力養到.同教到...你地就做到啦

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-15 12:53 PM 發表 查看引用來源
聽閒男GE想生仔仔..就要引耐D先射..你地都係>>>:smile_41:
唔一定架...
好似係關男既精子事

引用:
原帖由 blackka 於 2017-3-15 12:58 發表 查看引用來源
不過真係辛苦佢,我都想出黎做野幫輕下佢..但又要照顧小朋友...唉..
所以生小朋友真係要考慮清楚先好生:smile_27:
你好好照顧家庭..照顧三個小朋友..好好俾佢咸濕..已經幫輕佢好多啦..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆