上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
614  16.8k

引用:
原帖由 araz 於 2017-2-17 12:03 AM 發表 查看引用來源

:')至少要firm  如果唔係 我唔敢著bikini
要披毛巾行:')
又唔洗咁既,至緊要唔好加件T就得喇

引用:
原帖由 謊塘老師 於 2017-2-16 11:57 PM 發表 查看引用來源

未試過又點知幫你唔到喎
冇問題解決唔到係你肯唔肯去解決問題
好呀 如果有緣見 我又同你講 ‘‘可唔可以俾15分鐘我?’’  你唔好再問咁多同dum底我wor..
因爲我講得出依句説話 證明我果日已經好upset 眼淚水已經去到忍唔住ge地步:smile_44:

引用:
原帖由 araz 於 2017-2-17 12:00 AM 發表 查看引用來源

咁你要努力d追post na:smile_o01:
追晒啦

引用:
原帖由 araz 於 2017-2-16 11:59 PM 發表 查看引用來源

有咩唔得wor.. 俾人放飛機多.. 我又鍾意靜.. 就係咁 開始習慣自己一個周圍飛
其實係我ge壞習慣 我一有壓力 覺得自己唔係好對路 就想飛
我ge模式係 今日想飛 聼日book 後日就走:smile_44:
原來係咁...我依家都好多時自己一個飛..
不過暫時都係去緊日本果D地方咋..有機會同你一齊飛啦~

不過我要飛得比較有PLANNING啊..要同人夾假

引用:
原帖由 Kan0926 於 2017-2-17 12:06 AM 發表 查看引用來源

又唔洗咁既,至緊要唔好加件T就得喇
總之唔可以俾我個coach見到我差狀態 我依排已經操多左:smile_13:

引用:
原帖由 araz 於 2017-2-17 12:07 AM 發表 查看引用來源

好呀 如果有緣見 我又同你講 ‘‘可唔可以俾15分鐘我?’’  你唔好再問咁多同dum底我wor..
因爲我講得出依句説話 證明我果日已經好upset 眼淚水已經去到忍唔住ge地步:smile_44:
唔係約好下個月咩 ?
洗緊耳仔,準備洗耳恭聽

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-2-17 12:10 AM 發表 查看引用來源

原來係咁...我依家都好多時自己一個飛..
不過暫時都係去緊日本果D地方咋..有機會同你一齊飛啦~

不過我要飛得比較有PLANNING啊..要同人夾假
我知呀 返工係咁ga啦

引用:
原帖由 謊塘老師 於 2017-2-17 12:12 AM 發表 查看引用來源

唔係約好下個月咩 ?
洗緊耳仔,準備洗耳恭聽
落機果下 係feel到有壓力 但未至於會好upset..
所以唔會有事

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-2-17 12:08 AM 發表 查看引用來源

追晒啦
有效率:smile_o12:

引用:
原帖由 araz 於 2017-2-17 12:14 AM 發表 查看引用來源

有效率:smile_o12:
一鍵追晒:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆