上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.7k

靓太身材平均有大長提,每天要讚美

靚太大長提發揮引老公的威力(^o^)

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-3-7 09:26 AM 發表 查看引用來源
靚太大長提發揮引老公的威力(^o^)
人夫:師兄日日都要讚到人妻濕住等我返屋企!good job!! 早2日病咗可能日日砌太勞累 所以咗冇餵妻2日啦,睇吓今晚有冇精神先....

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-3-7 10:39 AM 發表 查看引用來源

人夫:師兄日日都要讚到人妻濕住等我返屋企!good job!! 早2日病咗可能日日砌太勞累 所以咗冇餵妻2日啦,睇吓今晚有冇精神先....
老兄感冒,快look doctor. 一問,靓太天天特別濕等你的0.5寸。。。舌頭。。。奶豆豆解除靓太的慾火,見靓太無出現,估你們出trips 了,得閒靓太回下post 就so nice,靓太近期的叫床有冇更犀利呢。。。廚房性愛好合你們玩└(^o^)┘

靓太,好陽光,心情好,性慾旺
下午上來吹吹水,用多些通花lace brabra 引爆老公條jj 顏射靚太

感覺上老兄攻破靓太心魔,日日奶豆豆啜厚肉飽魚片,日日啪啪,感情再昇華@_@

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-3-6 10:48 AM 發表 查看引用來源
靓太身材平均有大長提,每天要讚美
長提細云故然正,其實捉住纖腰女上搖同狗仔一樣 "好好屌"

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-3-7 02:47 PM 發表 查看引用來源

長提細云故然正,其實捉住纖腰女上搖同狗仔一樣 "好好屌"
靓太鍾愛乜花式?

老兄企在床邊,靓太蹲下在床上比你重力插插靓太。。。她必叫曄嘩曄。。好舒服。。。大力D大力D吊我呀老公。。長提在你中指食指中間不停搣下扭下搓下,靓太的叫聲盡錄在電話裡#^_^#

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-3-7 03:11 PM 發表 查看引用來源

靓太鍾愛乜花式?

老兄企在床邊,靓太蹲下在床上比你重力插插靓太。。。她必叫曄嘩曄。。好舒服。。。大力D大力D吊我呀老公。。長提在你中指食指中間不停搣下扭下搓下,靓太的叫聲盡錄 ...
呢個係佢其中一個佢最鐘意嘅post 仲要我捉住條腰.....又或者佢瞓响床邊,我捉住佢條腰,任由我控制速度和力度,直到佢忍受唔住我嘅時快時慢嘅時大時細力嘅節奏,佢就會要求坐蓮要控制反個節奏。如果師兄有興趣我send 段錄音比你

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-3-7 04:08 PM 發表 查看引用來源

呢個係佢其中一個佢最鐘意嘅post 仲要我捉住條腰.....又或者佢瞓响床邊,我捉住佢條腰,任由我控制速度和力度,直到佢忍受唔住我嘅時快時慢嘅時大時細力嘅節奏,佢就會要求坐蓮要控制反個節奏。如果 ...
師兄可以send给我恩償嗎 thx

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆