上一頁下一頁
發新話題

短暫既暑假 part2p.31 相p.1,2,11,22,79,87 呢世唔會再做既事?p.91

收藏  |  訂閱
1.4k  116.4k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-23 04:18 PM 發表 查看引用來源

我經驗唔多
每次返黎,見佢地都難,爆房就更加難,我接受到既野又唔多,佢地放工又攰,邊有咁多心機玩?
哦~~可惜可惜

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-9-23 04:11 PM 發表 查看引用來源

好啦, 等你比多d角度睇下先清楚
no paid,no gain
搵野同我交換

上圍有得36,點都夾都波波出嚟,會唔會戴唔啱bra,壓哂去2邊,所以變咗冇b,唔係唔信你,不過你一夾,條事業線出哂嚟,好養眼嘛,有時信感覺,唔睇數字就好好多,唔好比數字牽住走。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-23 04:22 PM 發表 查看引用來源

no paid,no gain
搵野同我交換
已經打緊一篇啦,
再交換可以用咩換????

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-9-23 04:16 PM 發表 查看引用來源
遇到好人呀

不過basement有冇咩大問題?? 水患, 蛇虫果d....最驚係有地方走老鼠入黎
包租公好好人
但有個缺點就係鍾意神咁早就整野或者黎敲你門
呢間basement問題唔算好大,我之前住學校既宿舍都係住basement,問題大過呢邊好多
水患又無wo
我住既房,通常都唔會有蛇蟲鼠蟻,只會有蜘蛛同蚊
住左成年淨係試過見3次小強,都係係 天窗或者門"攝"入黎,我都即時ko佢地

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-9-23 04:17 PM 發表 查看引用來源
之後個個都打篇野比你就忙死了
我又唔介意wo
相我大把

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-9-23 04:20 PM 發表 查看引用來源
哦~~可惜可惜
我都想玩多d野,不過唔知點開口

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-23 04:29 PM 發表 查看引用來源

包租公好好人
但有個缺點就係鍾意神咁早就整野或者黎敲你門
呢間basement問題唔算好大,我之前住學校既宿舍都係住basement,問題大過呢邊好多
水患又無wo
我住既房,通常都唔會有蛇蟲鼠蟻,只會有蜘蛛同蚊
住 ...
好少可女仔唔怕呢d仲可以出手, 係咪因為你自己1個在外既關係?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-23 04:31 PM 發表 查看引用來源

我都想玩多d野,不過唔知點開口
主動行動囉, 撩撩下, 試試下 就有架啦

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-9-23 04:23 PM 發表 查看引用來源
上圍有得36,點都夾都波波出嚟,會唔會戴唔啱bra,壓哂去2邊,所以變咗冇b,唔係唔信你,不過你一夾,條事業線出哂嚟,好養眼嘛,有時信感覺,唔睇數字就好好多,唔好比數字牽住走。
要夾係人都夾到
36係因為陀背,背脊好厚肉
我平時都唔帶既
cup係講緊胸圍最大減最細既差距,同係咪壓左去兩邊好似關係唔大
岩岩張相個bra都係上個星期買,前兩日送到
我自問我唔係話好身材,但真係好憎班男人話我無波,自己知自己唔係平同埋滿足到自己既男人就算

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆