上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.2k

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-20 01:53 AM 發表 查看引用來源
外在堅強~內裡脆弱既心~:smile_o03:

係呀~頭先同朋友打緊機:smile_o13:~你個到幾多點呀?我差唔多訓嫁啦~
有得揀邊個想堅強?
女人唔會明既男人樂趣之一就係打機
同fd一齊仲上引版,唔驚俾人發現咩?
幾點係秘密
快d訓la
Goodnight

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-20 01:58 AM 發表 查看引用來源
咁又係呀~都係自己地方好呀~係香港你想搵唔到M記都幾難嫁~:smile_o01:
如果你真係搵唔到人~有機會我同你去行下囉~(好似好怪咁可~同個唔識既人周圍行~:smile_o14
我其實都想行下香港好多地方~係自己生活咁耐既 ...
香港真係好好,嘈住移民個班真係傻架。
去旅行緊係隔離飯香,覺得到人地地方好,但住耐左就會知香港真係好到爆
其實香港好多地方可以行,係大家平時太忙無去發掘姐。出去玩就淨係識去台灣,韓國,日本個d地方

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 02:02 AM 發表 查看引用來源

香港真係好好,嘈住移民個班真係傻架。
去旅行緊係隔離飯香,覺得到人地地方好,但住耐左就會知香港真係好到爆
其實香港好多地方可以行,係大家平時太忙無去發掘姐。出去玩就淨係識去台灣,韓國,日本個d地方
係嫁~我有時會自己行下香港其他地區~睇下個度既人平時係點生活呀~
又係到諗~如果我住係到會點呢?所有生活方式係咪會唔同曬呢?
咁樣我都可以行成日嫁~去旅行個D 係一時既姐~香港先至係我生活既地方~:smile_o12:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 01:58 AM 發表 查看引用來源

有得揀邊個想堅強?
女人唔會明既男人樂趣之一就係打機
同fd一齊仲上引版,唔驚俾人發現咩?
幾點係秘密
快d訓la
Goodnight
就如男人唔會女人行街SHOPPING點解會行咁耐一樣囉~:smile_o11:
幾點係秘密咁神秘:smile_o10:
我話同FD打機姐~我地係打緊連線既GAME~大家各自係屋企打既~:smile_30:
我上引版光明正大~:smile_o13:無野比人發現:smile_o03:
好啦~搞完一輪野(其實係塗藥膏姐:smile_o08~可以訓得啦~GOOD NIGHT~:smile_o07:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-20 02:08 AM 發表 查看引用來源
係嫁~我有時會自己行下香港其他地區~睇下個度既人平時係點生活呀~
又係到諗~如果我住係到會點呢?所有生活方式係咪會唔同曬呢?
咁樣我都可以行成日嫁~去旅行個D 係一時既姐~香港先至係我生活既地方~:smile_o12:
我又無你諗得咁多,我係懶鬼加路痴,所以無人主動帶,我係唔會離開自己住個區。
有2個人都話過要帶我入長州玩,但而家都未帶(我未入過長州,係咪覺得好出奇呢?其實我真係好多地方未去過,肥宅一名)
講得岩~香港先係自己生活既地方丫
所以有錢有時間我都會選擇返黎香港,就算無人約,自己落街去冰室食個麵餐都正

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-20 02:15 AM 發表 查看引用來源
就如男人唔會女人行街SHOPPING點解會行咁耐一樣囉~:smile_o11:
幾點係秘密咁神秘:smile_o10:
我話同FD打機姐~我地係打緊連線既GAME~大家各自係屋企打既~:smile_30:
我上引版光明正大~:smile_o13:無野比人 ...
我都唔明點解可以行街shopping行咁耐,因為我係唔行街shopping既女人,我既shopping係買零食or去supermarket入貨。
話俾你知幾點咪等如話你知我係邊一樣
我都要搽藥,全身都俾蚊咬,好痕

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-17 02:39 PM 發表 查看引用來源

時日太快,暑假就完,但大把功課未做。
如果我d報告可以一晚寫咁多頁就好,有少少想死
大個女係因為有經歷,得來不易
今日同女仔吹水,吹到感情,大家都係話會寧願俾人呃。因為真係愛一個人,係唔會有理智,道理 ...
仲有半個月有多 唔驚趕得起交報告 ; 俾愛ge人呃好似仲傷一次又一次 係會失去理智但會痛 長痛不如短痛 定下夢醒日期

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 02:19 AM 發表 查看引用來源

我又無你諗得咁多,我係懶鬼加路痴,所以無人主動帶,我係唔會離開自己住個區。
有2個人都話過要帶我入長州玩,但而家都未帶(我未入過長州,係咪覺得好出奇呢?其實我真係好多地方未去過,肥宅一名)
講得岩~香港 ...
長州都未去過:smile_o04: 無同同學 FD個D去CAMP嫁咩?長州必選地方之一嫁喎~
咁梅窩~南丫島個D去過未呀?肥宅~你出黎啦~唔好困係自己個區啦~:smile_o13:

有人之前都話叫我同佢去長州玩~都未去到添~:smile_o08:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 02:22 AM 發表 查看引用來源

我都唔明點解可以行街shopping行咁耐,因為我係唔行街shopping既女人,我既shopping係買零食or去supermarket入貨。
話俾你知幾點咪等如話你知我係邊一樣
我都要搽藥,全身都俾蚊咬,好痕
唔怪得之你話自己肥啦~食咁多零食~又唔出街~唔做運動(除左床上運動):smile_o11:
話我知係邊又有咩所謂 ~唔明:smile_41:
著長袖衫~長褲~塗蚊怕水預防下啦~蚊有好多病菌~小心D呀~

引用:
原帖由 jibaou 於 2016-8-20 06:11 AM 發表 查看引用來源
仲有半個月有多 唔驚趕得起交報告 ; 俾愛ge人呃好似仲傷一次又一次 係會失去理智但會痛 長痛不如短痛 定下夢醒日期
我叫做咁多同學中進度最快個個,好彩分組既然終於搞掂哂,可以專心做個人。
女人通常都係傻,只不過係睇程度
輕度-傷到夠就會走
中度-寧願俾人呃一世
重度-maybe會傷害自己
道理大家都明,但係當遇到一個真係愛既人,個d道理都係廢話,因為你根本唔會咁做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆