上一頁下一頁
發新話題

淫妻子和别人的淫丈夫

收藏  |  訂閱
414  77.5k

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-8-18 06:12 PM 發表 查看引用來源
基基,今晚仲未開飯未?
覺唔覺今日我哋好似做咗樓主?
我就食啦,冇辦法今日樓主公作好忙!!:smile_o06:

食飽晚飯lu~~~:smile_o12:

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-8-18 06:13 PM 發表 查看引用來源
基基,今晚仲未開飯未?
覺唔覺今日我哋好似做咗樓主?
你怕打攪到佢既話可以去我果度傾ga~~:smile_o06:

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-8-18 06:48 PM 發表 查看引用來源
你怕打攪到佢既話可以去我果度傾ga~~:smile_o06:
ok。
夜d等樓主返嚟先再過返嚟。

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-8-18 06:52 PM 發表 查看引用來源

ok。
夜d等樓主返嚟先再過返嚟。

嗯嗯,比個機會你推下我啦!!:smile_o10:

引用:
原帖由 echors 於 2014-8-18 11:06 發表 查看引用來源

我老婆 結婚前已經幾星期先一次, 結婚生左小朋友之後更加幾個月都可以冇一次, 就算肯個陣時做幾多事前都是 佢都好像死屍一樣. 跟住就變左自己搞掂算
老實講,我生完後基本上真係沒有了性慾,連DIY的需要都是0%. 直至人夫出現了,我先有返性需要,甚至去到好需要(和人夫或DIY) 但對老公依然冇咁嘅需要(雖然會濕).好矛盾呢,唔係有心出軌但確實咁樣"開心"啲

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-18 07:06 PM 發表 查看引用來源

老實講,我生完後基本上真係沒有了性慾,連DIY的需要都是0%. 直至人夫出現了,我先有返性需要,甚至去到好需要(和人夫或DIY) 但對老公依然冇咁嘅需要(雖然會濕).好矛盾呢,唔係有心出軌但確實咁樣"開心"&# ...
呢d真係要夾人,對方滿足到你你滿足到對方咁就ok la!

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-8-18 19:11 發表 查看引用來源

呢d真係要夾人,對方滿足到你你滿足到對方咁就ok la!
所以我都會定期交功課比老公,雖然唔密。

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-18 07:17 PM 發表 查看引用來源

所以我都會定期交功課比老公,雖然唔密。

咁久唔久都要交下功課既~~~

夠鐘訓覺,大大力推你一下先~~:smile_o10:
Goodnight:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆