上一頁下一頁
發新話題

沉迷性海? #1158【4/8更新】

收藏  |  訂閱
1.2k  55.7k

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-30 11:55 PM 發表 查看引用來源

我覺得著左好似無著咁... :smile_o05:
即係你有著過,但係唔慣所以冇著,係咪?
但T-BACK好SEXY喎!間唔中界下到妹妹度會好HIGH到濕哂呀!HAHA

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2014-7-30 11:56 PM 發表 查看引用來源
咪好囉,引死人

著係入面, 其他人都見唔到:smile_o13:

引用:
原帖由 Gab15 於 2014-7-31 12:03 AM 發表 查看引用來源

即係你有著過,但係唔慣所以冇著,係咪?
但T-BACK好SEXY喎!間唔中界下到妹妹度會好HIGH到濕哂呀!HAHA
著過做SPA 度紙個d, 應該著唔多嗜:smile_o05:

引用:
原帖由 azpui 於 2014-7-31 12:01 AM 發表 查看引用來源
緊係同真人玩,而家有冇sp ?

我唔要sp 的:smile_o13:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 12:10 AM 發表 查看引用來源

著過做SPA 度紙個d, 應該著唔多嗜:smile_o05:
哦~咁試下著多D,慢慢就慣啦~

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-7-30 11:56 PM 發表 查看引用來源

完全未聽過一個女人想自己細....只會想大~.~
倒是你做緊咩-3-....見前面你都話濕未乾過之類.x.((邪笑
嚮度周圍行緊囉:smile_o13:

引用:
原帖由 Gab15 於 2014-7-31 12:11 AM 發表 查看引用來源

哦~咁試下著多D,慢慢就慣啦~
有機會試下啦我:smile_o05:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 12:12 AM 發表 查看引用來源

嚮度周圍行緊囉:smile_o13:
-3-....見你一直唔係成日回到都似係周圍碌, 之後可能係屋企周圍都係濕-3-....

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 12:11 AM 發表 查看引用來源

我唔要sp 的:smile_o13:
咁曳既。。。剩係ons

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 12:12 AM 發表 查看引用來源

有機會試下啦我:smile_o05:
GOOD~真係好聽話喎!:smile_o12:
如果有機會遇到你著係短裙同T-BACK實後面捉住你,拉高D裙再撥埋T-BACK一邊即大大力插爆你~

我都係講下啫!你可以當係幻想下啦~:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆