上一頁下一頁
發新話題

做了三年玩物,今天,我又回到他身邊 Updated p.44

收藏  |  訂閱
718  567.1k

我d ex都會係我吞完佢d子孫之後kiss我架喎...其實吾係咩特別事..

嘩你地咁幸福嘅,我d sp 喺我用完口,就算佢地無射入去,都唔係好想kiss.. 可能就係性同愛嘅分別.. T.T..

多謝妳樓主
睇到13留個言聽日繼續

引用:
原帖由 lmfpimt 於 2013-7-25 12:55 AM 發表 查看引用來源
嘩你地咁幸福嘅,我d sp 喺我用完口,就算佢地無射入去,都唔係好想kiss.. 可能就係性同愛嘅分別.. T.T..

佢kiss過黎,果一剎那覺得sweet既...

都係呀,因為有一個會咁做,所以同佢keep到而家..

p.s.佢有老婆,chop佢講多咗自己嘢就發覺自己做哂佢老婆唔肯做0既嘢..
引用:
原帖由 Seductive 於 2013-7-25 01:04 AM 發表 查看引用來源
佢kiss過黎,果一剎那覺得sweet既...

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-7-25 12:43 AM 發表 查看引用來源
我d ex都會係我吞完佢d子孫之後kiss我架喎...其實吾係咩特別事..
我都好中意係對方幫我用完口之後kiss佢,我真係覺得無乜野,好普通

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-7-24 10:38 PM 發表 查看引用來源
那天中午,我們就如熱戀中的情人一樣,互相靠倚著對方,在寒冷的倫敦街頭上,一步一步地走。咀裡依然有它的味道,但他溫暖的身體和臂彎,讓我忘記了他對我做的行為,忘記了咀裡的污穢。我甚至曾經認為,我為他做的, ...
你令我晚晚上黎追你既故事呀!

我反而想知點解初頭樓主係自己一個人住? 冇家人?

同埋點解維持左3年咁耐先完?? 點解完??
同埋由第一日"被包"就預左關係會係咁吧?

引用:
原帖由 ronan1205 於 2013-7-24 11:30 PM 發表 查看引用來源
樓主  不好意思 請你原諒我問個跟故事不相關的問題  你說你廿二歲比第一次佢    姐表示你跟你的前度中學男友從未發生過性關係  這令到我有少少驚訝  你前男友冇要求過?佢咁忍得 ?你唔肯?定有咩原因

http:/ ...
他有要求過
我拒絕了他

其實我們只拍了年半拖, 我感覺上他不上進, 所以感情不太深

引用:
原帖由 lfcsunny 於 2013-7-25 09:49 AM 發表 查看引用來源
我反而想知點解初頭樓主係自己一個人住? 冇家人?

同埋點解維持左3年咁耐先完?? 點解完??
同埋由第一日"被包"就預左關係會係咁吧?
我忘了交代自己的背景

我家裡的「媽咪」並非我的生母, 我媽咪在我十歲的時候離開了
後來我爸爸再婚
但他們不很理會我的
基本上, 很多事我都是靠自己

我有一個細我六年的妹妹, 她可以算是我最親的人了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆